Будьте пильні! MyCredit попереджає про шахрайство

Ми не телефонуємо, щоб запитати код для входу в особистий кабінет, дізнатися дані банківської картки або іншу персональну інформацію.

new-moshenniki

За останні тижні команда MyCredit зафіксувала десятки спроб злому користувачів — на щастя, безуспішних. Шахраї по телефону представляються співробітниками сервісу та просять повідомити код з смс, щоб отримати доступ до особистого кабінету користувача та заволодіти кредитними грошима.

Ось що розповіла Ірина, наша постійна клієнтка: «Беру позики в MyCredit вже рік, коли потрібно перехопити гроші до зарплатні. За цей час мені дзвонили з сервісу один раз щось уточнити, якусь дрібницю.

Але вчора зі мною по телефону зв'язалася дівчина, представилася співробітницею компанії та попросила продиктувати код, який прийшов в смс. Я обурилася — для чого це? Знаю, що з кодом легко увійти в особистий кабінет користувача, а там всі мої дані, й документи прикріплені. Розмова швидко закінчився, а я вирішила запитати, що так як в службі підтримці. Звичайно, це виявилося спробою розводу!».

Безпека — наш пріоритет

Захист персональних даних користувачів є важливою частиною роботи MyCredit. Ми захищаємо дані на всіх можливих рівнях: щорічно проходимо міжнародну сертифікацію PCI DSS, розроблену платіжними системами VISA та MasterCard, обмежуємо доступ до персональних даних користувачів для співробітників та піклуємося про захист баз даних.

Що робити, якщо мені дзвонять шахраї?

Перше, і найголовніше — ні в якому разі не повідомляйте паролі з смс-повідомлень, паспортні дані та реквізити банківської картки. Якщо з'явилася підозра, що телефонують шахраї, негайно припиніть розмову.

Повідомте про те, що трапилося в Службу турботи MyCredit. Це можна зробити будь-яким зручним способом: залишивши заявку в додатку або на сайті, по телефону або електронною поштою. Ми працюємо 24/7 без перерв та вихідних.

Обирайте легкі кредити та зберігайте пильність!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи