Грудневі дива в MyCredit

itogi-dec-2020-ua
31 грудня 2020

В останні дні року, що минає, ми підводимо підсумки, складаємо списки бажань та готуємося перевернути чергову, дуже важливу сторінку календаря.

Команда MyCredit невтомно працювала весь місяць, щоб в цей чарівний час всі клієнти нашого сервісу не тільки отримали фінансову підтримку, а й повірили в дива.

Все задумане збулося! Давайте згадаємо разом, яким був грудень в MyCredit:

  1. Сховали 22 подарунки на Smart-ялинці бажань

    У MyCredit виросла найбільша ялинка, на якій багато цікавих подарунків: промокоди на знижки до 85%, класні гаджети, два смартфони та телевізор Samsung з діагоналлю 43 дюйма!

    Щоб отримати подарунки, шукайте їх на інтерактивній ялинці і заповнюйте анкети учасників. 21 січня ми проведемо великий розіграш й оголосимо імена переможців.


    Детальніше
    Smart-ялинка бажань
  2. Підвищили кредитний ліміт для постійних клієнтів

    limit-15000

    Наша команда завжди прислухається до побажань користувачів. Тому з грудня максимальний розмір позик в нашому сервісі збільшено до 15 000 грн.

    Щоб отримувати фінансову допомогу в максимальному обсязі, не допускайте прострочень: своєчасно вносьте платежі або підключайте послугу пролонгації. Пам'ятайте, ви завжди можете розраховувати на MyCredit!


    Детальніше
  3. Розіграли кешбек і гаджети в соціальних мережах

    На сторінках наших спільнот в Instagram, Facebook та Telegram завжди відбувається щось цікаве. Грудень не став винятком.

    Щоп'ятниці ми розігрували серед підписників 200 грн на кешбек. А ще рандомом визначили імена щасливців, які отримали три пари навушників Xiaomi та планшет Lenovo.

    push-akciia-mobile
  4. Знову очолили рейтинг Finance.ua

    finance-ua-ru

    Кожні три місяці портал Finance.ua оцінює якість обслуговування мікрокредитних компаній та обирає кращий сервіс онлайн-кредитування.

    У грудні MyCredit очолив рейтинг МФО завдяки відкритості й високим стандартам клієнтської підтримки. Обіцяємо не зупинятися на досягнутому і радувати вас новими класними оновленнями!

  5. Виконали новорічні бажання дітей з дитбудинків

    Всі мріють про новорічні дива, але є ті, для кого вони особливо важливі. За доброю традицією в грудні ми допомагали вихованцям дитячих будинків.

    Співробітники з київського та харківського офісів MyCredit отримали список дитячих новорічних бажань й підготували чудові подарунки під ялинку. На жаль, через карантин не вдалося подарувати презенти особисто, але разом ми створили справжнє новорічне диво і, сподіваємося, зробили діток трохи щасливішими.

    Подарунки дітям

Грудень йде від нас, забираючи з собою тривоги року, що минає, а ми з нетерпінням чекаємо на січень, який обов'язково принесе щось світле, добре й хороше. Наша команда вже готує корисні новини та цікаві оновлення. Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.