Команда MyCredit пройшла курси першої медичної допомоги

Ми завжди прагнемо допомогти тим, хто потребує нашої допомоги. Це виражається не тільки в нашій основної діяльності, але і в соціальній відповідальності, принципів якої ми дотримуємося. Тому співробітники компанії MyCredit пройшли курси з надання першої медичної допомоги.

В офісі нашої компанії пройшов курс надання екстреної медичної допомоги від Всеукраїнської Спілки Парамедиків. Тепер ми знаємо, як надати першу допомогу в екстреній ситуації і не залишитися осторонь.

"Коли компанія починає свою діяльність і намагається встати на ноги, всі зусилля зосереджені тільки на одній меті - вижити. Як тільки ти встаєш на ноги впевнено - з'являється можливість і бажання робити щось більше, крім безпосередньої діяльності компанії.

Один з варіантів - стати «соціально відповідальною компанією». І ми поставили перед собою таку мету.

Нам хочеться, щоб ця ініціатива не носила виключно формальний характер, а дійсно була проявом соціальної відповідальності. І оскільки останнім часом ми були стартапом, зосередженом на завданні вижити, ми вважаємо, що в критичній ситуації потрібно зробити все можливе, щоб допомогти вижити тому, кому потрібна допомога.

У нашій системі цінностей людське життя займає найвищу сходинку. Ми вважаємо, що володіти знаннями, необхідними для її порятунку - реальний прояв соціальної відповідальності. Тому, ми провели курси для працівників компанії з надання екстреної медичної допомоги, "- зазначив наш директор Іван Кривич.

pervay-pomosh

Статистика безжальна: при наданні допомоги в першу хвилину клінічної смерті, виживаність становить 98%, на дванадцятій хвилині - в районі декількох відсотків. Жодна швидка не приїде на допомогу протягом хвилини, тому життя потерпілого знаходиться в руках оточуючих. У наших руках, якщо поруч опинилися саме ми.

Ми сподіваємося, що отримані знання ніколи нам не знадобляться, але вважаємо, що соціально відповідальна людина повинна обов’язково ними володіти.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи