Кращий сервіс кредитів онлайн 2018

У нас чудова новина! MyCredit включений в номінацію "Кращий сервіс кредитів онлайн" у рейтингу "Української народної премії 2018"!

"Українська народна премія" - авторитетний рейтинг, за допомогою якого вже шостий рік визначаються кращі товари та послуги, представлені на українському ринку.

Результати рейтингу формуються на підставі відкритого голосування споживачів. Як відомо, клієнти - найсуворіші і найбільш об'єктивні судді, і саме за допомогою клієнтського голосування можна досягти максимальної чесності та об'єктивності рейтингу.

У 2018 році наш сервіс потрапив в номінацію премії "Кращий сервіс кредитів онлайн" і для всієї команди MyCredit це велика честь і радість.

Якщо ви підтримуєте нас і вважаєте, що MyCredit відповідає цьому званню - переходите за посиланням https://ukr-choice.com/poll/111 та голосуйте. Нам дуже важлива ваша підтримка і кожен голос!

Як проголосувати?

  • Зайти на сайт "Української народної премії" - https://ukr-choice.com/poll/111;
  • У списку претендентів вибрати MyCredit;
  • Авторизуватися на сайті (це можна зробити через вашу сторінку в Facebook, google-аккаунт, LinkedIn або пройти реєстрацію на сайті премії);
  • Підтвердити свій вибір. Для це потрібно вказати свій номер телефону. Далі вам буде надіслано SMS з кодом підтвердження, який необхідно ввести в запропоноване поле, а також заповнити поля “стать”, “вік” і “регіон”;
  • Готово! Коли голос буде врахований, претендент, якого ви обрали буде виділений жирним шрифтом, а також ви побачите відсоткове співвідношення всіх номінантів.

Ми дуже чекаємо на вашу підтримку! Саме ваш голос може виявитися вирішальним!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи