Кращий сервіс онлайн-кредитування 2018

Друзі! Хочемо розділити з вами радісну новину! Відбулося нагородження переможців щорічної премії PSM Awards-2018 і сервіс MyCredit отримав бронзу в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування". Другий рік поспіль ми входимо в трійку кращих гравців ринку онлайн-кредитів.

11 грудня 2018 року відбулося нагородження переможців премії PSM Awards-2018 - лідерів українського ринку e-commerce і FinTech. Сервіс MyCredit посів третє місце в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" і увійшов до трійки лідерів українського сегмента онлайн-кредитування.

psm-nagrada

Для команди MyCredit це радісна і довгоочікувана подія. Ми розвиваємося, удосконалюємо наші послуги і сайт нашого сервісу для того, щоб клієнтам було максимально зручно і комфортно працювати з нами.

Ми дякуємо всім клієнтам за підтримку і привітання. Саме ви мотивуєте нас і надихаєте нашу команду рухатися тільки вперед.

psm-vruchenie

Нагадуємо, премія PSM Awards щорічно проводиться фінансовим порталом Pay Space Magazin. У рамках премії формується рейтинг топових українських компаній та експертів сфери e-commerce і FinTech.

Переможці визначаються в такий спосіб: 45% віддавалося призначеному для користувачів інтернет-голосуванню на сайті Pay Space Magazin, 45% припадало на голосування експертів, 10% - думка організатора премії - порталу Pay Space Magazin.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи