MyCredit отримав нагороди FinAwards 2021

Друзі, у нас чудові новини! MyCredit отримав срібло в категорії «Лідер рейтингу мікрофінансових організацій» і нагороду «Провідні технології та інновації» в категорії МФО!

FinAwards

21 травня відбулася четверта церемонія нагородження переможців FinAwards 2021. Це щорічний конкурс, в якому банки, страхові та мікрофінансові компанії змагаються за звання кращих у реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів.

Цього року переможців FinAwards2021 визначали шляхом голосування журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування читачів сайту. Щоб уникнути накрутки голосів, на сайті встановили експертизу на бот-трафік.

За результатами голосування MyCredit отримав срібло в категорії «Лідер рейтингу мікрофінансових організацій». Друга нагорода — «Провідні технології та інновації» в категорії МФО.

FinAwards21

Співзасновник MyCredit Роман Катеринчик на сторінці фейсбук розмістив фото з новою нагородою і подякував команді і клієнтам за результат:

«Дякую нашим клієнтам за те, що вибрали нас! Дякую команді за тисячі годин роботи над сервісом, нічні деплої і стійкість під час карантину!

Сьогодні 2 місце з 30 учасників рейтингу, а значить мотивація і привід їхати в офіс і шукати «Що можна поліпшити!».

finawards-mycredit

Зліва направо: CEO MyCredit Владислав Бєлан, директор з маркетингу MyCredit Серафима Нехода, співзасновник MyCredit Роман Катеринчик

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи