MyCredit отримав нагороди FinAwards 2023

Друзі, на минулих вихідних відбулася церемонія нагородження переможців престижної премії FinAwards. Наша компанія виборола 2 золоті нагороди та 1 срібну!

Перефразуючи відомий вислів про те, що кожна команда гідна свого керівна, з радістю повідомляємо: у нас він — найкращий. Хоча ми в цьому не мали сумнівів, та все ж, дуже пишаємося, що Владислав Білан отримав перше місце у номінації "Кращий СEO мікрофінансової організації". Це дійсно честь для нашої компанії та підтвердження того, що ми на правильному шляху.

Наша Серафима Нехода відзначена золотом як найкращий керівник відділу маркетингу. Її невпинна творча енергія допомагає нашій компанії досягати високих результатів з початку її заснування.

Рекламна кампанія “Все буде Україна” також була визнана на премії FinAwards. Вона отримала друге місце у номінації "Краща рекламна кампанія МФО". Ми пишаємося цим результатом та зобов'язуємося продовжувати працювати над удосконаленням нашої рекламної стратегії та просування.

Друзі, дякуємо за ваші голоси, за вашу підтримку, за те, що протягом понад 6 років обираєте нас. Разом ми — сила! І, звісно ж, все буде Україна!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи