MyCredit попереджає клієнтів

У зв'язку з тим, що голосування на сайті Української народної премії за звання "Кращий сервіс онлайн кредитів 2018" добігає кінця, почастішали випадки провокаційних повідомлень в сторону MyCredit з пропозицією про накрутку голосів. Наша компанія закликає клієнтів бути уважними і не піддаватися на провокації.

На сайті української народної премії триває голосування за звання "Кращий сервіс онлайн кредитів 2018". Підсумки голосування будуть оголошені 01.10.2018. У зв'язку з закінченням голосування, нам масово надходять повідомлення від невідомих осіб з пропозицією про накрутку голосів нечесним шляхом.

Наша компанія, ТОВ "1 Безпечне Агентство Необхідних Кредитів", що діє на ринку під торговою маркою MyCredit, офіційно заявляє, що не замовляє і не приймає пропозиції щодо надання подібних послуг. ТОВ "1 БАНК" веде чесну політику участі в проекті «Українська народна премія». Всі голоси чесно зароблені нами в конкурентній боротьбі.

Шановні клієнти, якщо ви побачите інформацію про накрутку голосів компанією MyCredit або вам надійде пропозиція від будь-кого проголосувати за MyCredit в обмін на матеріальну винагороду - це неправомірна і неправдива інформація.

Ми розцінюємо це як провокацію і спробу очорнити ім'я компанії MyCredit.

Дорогі клієнти, будьте пильні і не довіряйте неперевіреними джерелам!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи