MyCredit працює в святкові дні

Шановні клієнти! У новорічні свята кредити в MyCredit можна оформляти цілодобово, але 31 грудня та 1 січня Служба турботи буде працювати за особливим графіком.

grafik-raboty-ng

Дорогі клієнти! Цілий рік ми працювали в режимі 24/7, щоб ви могли оформити кредити в зручний час, у вихідні та свята. Але в останню ніч грудня нам дуже важливо провести час з рідними та близькими, тому ми беремо невелику паузу. Сподіваємося, ви поставитеся до цього з розумінням.

Ми будемо приймати заявки на кредити цілодобово, і не зупинимося навіть в Новий рік. Якщо терміново знадобиться фінансова допомога, ви завжди зможете отримати її в MyCredit.

Служба турботи про клієнтів буде працювати:

31 грудня — до 22.00

1 січня — з 10.00

Зверніть увагу! З 1 по 3 січня та з 7 по 8 січня 2021 року відділення всіх українських банків будуть закриті. На жаль, в цей час ви не зможете внести платежі за позиками MyCredit через банківські каси.

Щоб не допустити прострочень, радимо завчасно погасити заборгованість за активними позиками або поповнити свої картки, щоб провести платіж у зручний час. Якщо виникнуть проблеми, ви завжди можете подовжити кредит (послуга пролонгації), погасивши суму накопичених відсотків.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи