MyCredit в премії PaySpace Magazine Awards-2018

Барабанна дріб! Премія PaySpace Magazine Awards, в якій щорічно нагороджують компаній і експертів у сфері e-commerce і FinTech, вже почалася. MyCredit включений в номінацію "Кращий сервіс онлайн-кредитування", а наш директор Іван Кривич номінований на звання "Експерт року в сфері FinTech".

PaySpace Magazine - провідний онлайн-ресурс, що висвітлює тематику фінансових технологій, платіжних систем, електронної комерції, а також інновацій та IT-розробок у сфері фінансів.

Щорічно PaySpace Magazine формує рейтинг гравців українського ринку електронної комерції і FinTech-сфери. В цьому році ми поборемося відразу за дві номінації! Сервіс MyCredit номінований на звання "Кращий сервіс онлайн-кредитування". Директор нашого сервісу Іван Кривич - на звання "Експерт року в сфері FinTech".

Якщо ви підтримуєте нас та вважаєте, що ми заслуговуємо цієї нагороди - голосуйте за наш сервіс і нашого директора. Нам дуже важлива і потрібна ваша підтримка.

Як проголосувати?

  • Перейти на сайт "PSM Awards 2018" за такими адресами:

    1) щоб підтримати MyCredit в номінації "Кращий сервіс онлайн-кредитування" - https://psm7.com/awards-2018/nomination/company/mycredit/;

    2) щоб віддати голос за директора MyCredit Івана Кривича - https://psm7.com/awards-2018/nomination/expert/ivan-krivich/.

  • Натиснути на кнопку "Голосувати";
  • Далі оберіть метод голосування - за допомогою Facebook або електронної пошти;
  • Якщо ви голосуєте через Facebook і ви вже авторизовані - голос буде врахований моментально;
  • Якщо ви голосуєте за допомогою електронної пошти, необхідно ввести свою поштову адресу. На неї буде надіслано листа з підтвердженням голосування. Потрібно відкрити лист і вже в ньому натиснути кнопку "Проголосувати".

Готово! Ваш голос враховано!

Зверніть увагу, в кожній категорії можна вибрати тільки одного номінанта.

Голосування буде активне до 30 листопада.

Як отримати бонус за голосування?

На знак подяки за ваші голоси ми приготували приємний бонус - промокод на 50% знижки.

Важливо! Щоб отримати промокод, надсилайте скріншоти голосів в обох номінаціях на пошту [email protected].

Скріншот повинен бути зроблений таким чином, щоб у ньому було видно посилання. Саме так ми зможемо зрозуміти, що ви віддали свій голос саме нам.

Нижче ви можете подивитися приклад скріншотів.

golos-premia-ivan

golos-premia-mycredit

Ми дуже чекаємо на вашу підтримку. Кожен голос може стати вирішальним!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи