На старт, увага, в літо з MyCredit!

june-resalt
01 липня 2018

Для команди MyCredit літо стартувало успішно - ми взяли курс на реалізацію безлічі ідей і почали втілювати їх вже в червні! Ми наполегливо працювали і готові поділитися результатами нашої роботи.

Отже, що ми встигли реалізувати в червні:

  1. Провели акцію "До літа готовий!"

    У червні ми запустили і провели акцію для постійних клієнтів, в рамках якої процентна ставка була автоматично знижена на 30%! Плюс, при оформленні заявки враховувалася знижка за програмою лояльності "Улюблений клієнт".

    Таким чином, в рамках акції наші клієнти могли оформити кредит зі знижкою до 50%!


    Подробнее
    leto-skidka-ukr
  2. Успішно виступили на конференції Ukrainian MFO Summit

    conf-fintech

    14 червня відбулася перша українська конференція для мікрофінансових компаній Ukrainian MFO Summit, яка була присвячена питанням ведення бізнесу мікрокредитування, розвитку FinTech і Blockchain технологій, а також питань регулювання діяльності МФО на законодавчому рівні.

    Засновник компанії MyCredit Роман Катеринчик поділився досвідом створення ефективної маркетингової стратегії і розповів про останні тенденції маркетингу в сфері онлайн-кредитування.

  3. Організували тренінг для фахівців відділу розробки

    Ми прагнемо до того, щоб наш сервіс був максимально зручним, простим і зрозумілим для клієнтів, тому регулярно вдосконалюємо його, слідуючи останнім IT-інноваціям і підвищуємо кваліфікацію наших співробітників.

    Фахівці відділу розробки прослухали тренінг по роботі з Git-репозиторієм, який дозволяє зберігати всі етапи розробки та версії продукту в єдиному джерелі, що дозволяє домогтися ефективності та злагодженості командної роботи.

    trening-git
  4. Дали інтерв'ю для фінансового порталу Maanimo

    interview-pervy

    Український фінансовий портал Maanimo опублікував інтерв'ю з лідерами онлайн-сегмента ринку мікрокредитування.

    В рамках інтерв'ю директор нашого сервісу Іван Кривич поділився секретами ведення бізнесу, розповів про труднощі і ризики в сфері FinTech, і дав оцінку сьогоднішній ситуації на ринку МФО України.

  5. Запустили акцію для фоловерів у Facebook і Telegram

    Наші фоловери в соціальних мережах отримали можливість виграти яскраві літні призи - надувні матраци. Подробиці та умови акції шукайте на сторінці MyCredit у Facebook та в каналі Telegram.

    fb-t-repost

Червень закінчився, але спекотні сюрпризи від MyCredit тривають. Слідкуйте за нашими новинами. Ми активно працюємо над масштабними оновленнями, які запустимо вже у липні!

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми вдосконалюємо роботу нашого сервісу.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою в коментарях на нашій сторінці у Facebook.