Зміни на головній сторінці MyCredit

Для зручності та комфорту клієнтів ми розробили та запустили нову головну сторінку нашого сайту. Головна сторінка MyCredit стала ще більш функціональною, зручною та стильною.

new-page-ukr

Команда MyCredit рухається тільки вперед. Ми стараємось зробити наш сервіс і сайт максимально простим, зрозумілим і зручним в користуванні. Тому ми розробили і впровадили новий дизайн головної сторінки нашого сайту.

Ми вважаємо, що головна сторінка сайту - це наше обличчя. Тому розміщуємо на ній всю найважливішу інформацію. Тут можна дізнатися, як отримати і як погасити кредит у MyCredit, подивитися відгуки наших друзів у Facebook, дізнатися, як ми захищаємо дані клієнтів і ознайомитися з досягненнями нашого сервісу і нашої команди.

Крім того, тут розташований кредитний калькулятор, який попередньо порахує точну суму до виплати і покаже дату погашення ще до подачі заявки.

Старий дизайн



Новий дизайн



Порівнюйте головну сторінку MyCredit до і після змін і діліться своїм враженням на наших сторінках в соціальних мережах. Ми з нетерпінням чекаємо ваших коментарів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи