PaySpace Magazine Awards 2021. Проголосуй за MyCredit та отримай знижку!

Раді поділитися чудовою новиною: MyCredit включено до списку номінантів престижної премії PaySpace Magazine Awards 2021, а співзасновник сервісу Роман Катеринчик може стати експертом року у сфері Fintech. Все, що нам потрібне для перемоги, — ваш голос!

payspace

2 листопада 2021 року відкрилося голосування в премії PaySpace Magazine Awards 2021. Це престижний конкурс, в якому щорічно змагаються найкращі фінансові компанії України.

Цього року MyCredit виборює перемогу в номінації «Найкращий TechFin проект», «Найкращий сервіс мікрокредитування», а співзасновник нашої компанії Роман Катеринчик претендує на звання «Експерт року у сфері Fintech». Переможці PaySpace Magazine Awards 2021 не лише удостоюються публічного визнання, а й беруть активну участь у розвитку української фінтех-сфери.

Щоб перемогти, нам потрібна ваша підтримка! Якщо ви вважаєте, що команда MyCredit варта нагороди, підтримайте нас і нашого співзасновника своїм голосом. Усіх клієнтів, які взяли активну участь у голосуванні, ми потішимо приємним бонусом — подаруємо довгостроковий промокод на знижку 75%.

Як проголосувати?

Голосування відбувається на сайті PaySpace Magazine Awards 2021. Якщо хочете віддати свій голос, приділіть кілька хвилин і дотримуйтесь простої інструкції:

Якщо ви голосуєте за допомогою Facebook і ви авторизовані, після переходу за посиланням голос зарахується автоматично.

Якщо ви обрали голосування електронною поштою, введіть свій e-mail у полі. Відразу після ви отримаєте електронний лист, потрібно відкрити його та підтвердити свій вибір.

Як отримати промокод?

Щоб отримати промокод на знижку 75%, зробіть скріншоти голосування за MyCredit та Романа Катеринчика та надішліть їх на пошту [email protected].

Зверніть увагу! Скріншот потрібно зробити так, щоб у ньому було видно адресний рядок з посиланням на голосування:

Промокод буде відправлено протягом 48 годин з моменту надсилання листа зі скріншотами.

Якщо ви вважаєте, що MyCredit заслуговує на нагороди, проголосуйте за нас на PaySpace Magazine Awards 2021 та гарантовано отримайте бонус!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи