Користуйся MyCredit - заробляй гроші!

MyCredit не тільки позичає гроші, але і дає можливість їх заробити! Ми запускаємо безстрокову партнерську програму "Приведи друга", в рамках якої за кожного запрошеного друга ви можете заробити 200 гривень.

privedi-druga-news

У команди MyCredit чудові новини! Тепер ви можете не тільки отримати позику в нашому сервісі, але і заробити реальні гроші. Надсилайте другу посилання на реєстрацію в MyCredit і отримуйте 200 гривень за кожного нового друга.

Як стати учасником партнерської програми?

Взяти участь і отримати гроші за запрошеного друга можуть всі клієнти MyCredit, які скористалися сервісом хоча б один раз і погасили кредит в строк.

Щоб запросити друга, потрібно виконати кілька простих кроків:

  • зайти в Особистий кабінет користувача в розділ "Приведи друга";
  • вибрати спосіб, яким ви хочете відправити запрошення (через смс, лист на електронну пошту або самостійно скопіювавши посилання);
  • запросити нового друга.

Після того, як ваш друг оформить кредит за посиланням і скористається ним протягом 3-х або більше днів, вам буде нараховано 200 гривень. Гроші ви зможете перевести на основну картку, прив'язану в нашому сервісі.

Скільки друзів можна запросити за партнерською програмою?

Чим більше друзів - тим краще! Але важливо розуміти, гроші будуть нараховані тільки після того, як новий клієнт візьме позику і скористається ним від 3-х днів.

Зверніть увагу, запрошувати друзів через смс або електронну пошту на сайті MyCredit можна не більше 20 разів на добу (по 10 в кожному каналі). При цьому, відправляти друзям посилання ви можете необмежену кількість разів будь-яким зручним способом.

Детальніше про те, як працює програма "Приведи друга" читайте тут.

Ми дуже старалися і сподіваємося, вам сподобається наша партнерська програма. Діліться враженнями і оцінюйте оновлення від MyCredit на наших сторінках в Facebook і Instagram.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи