Порція новин листопада

november-res
02 грудня 2019

Весь місяць команда MyCredit старанно працювала, готувала для вас круті акції і корисні оновлення. Свіжу порцію новин про те, як в листопаді кипіла робота в нашому сервісі, читайте нижче.

  1. Підвели підсумки акції до Хелловіну

    З 29.10.2019 по 05.11.2019 на нашому сайті діяла акція до Хелловіну, в якій можна було виграти знижку до 60% і головний приз - Iphone X! У розіграші Iphone X взяли участь всі клієнти, які пройшли гру до кінця і заповнили просту контактну форму.

    06.11.2019 ми розіграли головний приз і переможцем став наш клієнт Володимир Анатолійович. Скріншоти розіграшу можна подивитися на наших сторінках в соціальних мережах.


    Детальніше
    hallowin-sit-ukr
  2. Збільшили максимальну суму кредиту

    summa-zaima-bolshe

    Ми прислухаємося до побажань клієнтів і активно впроваджуємо ваші рекомендації в нашому сервісі. Тому ми збільшили максимально доступну суму позики. Тепер нові клієнти MyCredit можуть оформити першу позику під 0,01% в розмірі до 6 000 гривень. А максимальна сума для постійних клієнтів зросла до 12 000 гривень.

    Нагадуємо, що за правилами бонусної програми "Улюблений клієнт" доступна сума зростає при регулярному користуванні сервісом і успішному погашенні позик.


    Детальніше
  3. Подарували клієнтам гроші на бонусний рахунок

    До Чорної п'ятниці все дарують знижки, а MyCredit подарував клієнтам гроші! З 26.11 по 03.12 гроші нараховувалися в Особистому кабінеті всім клієнтам, які скористалися сервісом хоча б один раз.

    Використовувати гроші можна при оформленні кредиту в MyCredit, в якості знижки на відсотки по кредиту. Бонусні гроші активні до 26.12.2019. Заходьте в Особистий кабінет і витрачайте їх із задоволенням!


    Детальніше
    bonus-shet-ukr
  4. Увійшли в номінацію "Кращий сервіс онлайн-кредитування"

    premia-psm

    Щороку популярний онлайн-ресурс PaySpace Magazine формує рейтинг найкращих українських компаній і експертів в області фінансових технологій. MyCredit включений в номінацію "Кращий сервіс онлайн-кредитування", а співзасновник компанії Роман Катеринчик номінований на звання "Експерт року в сфері FinTech".

    Два роки поспіль MyCredit входить в трійку лідерів. І в цьому році, завдяки вашій підтримці, ми сподіваємося закріпити наші позиції.


    Детальніше
  5. Розіграли призи за запрошення друзів

    MyCredit дарує по 250 гривень за кожного нового друга, запрошеного вами в сервіс. А з 18.10.2019 по 19.11.2019 за запрошення друга ми дарували ще й цінні призи: smart-чашку, фітнес-браслет, екшн-камеру і промокод на знижку до 60%!

    Щоб взяти участь у розіграші, потрібно було запросити друзів в MyCredit і заповнити просту форму. 19 листопада ми підвели підсумки акції і назвали імена переможців. Відео розіграшу можна подивитися на наших сторінках в Facebook та Instagram.


    Детальніше
    priv-zarab-ukr
  6. Розподілили наші акції по рубриках

    accii-rubr

    Ми намагаємося зробити наш сайт максимально зручним і комфортним для вас. Тому в розділі "Акції" з'явилися рубрики: "Перший 0%", "Програма лояльності", "Кешбек-програма", "Приведи друга", "Акції на сайті", "Акції в соцмережах", "Результати акцій".

    Тепер знайти цікаву для себе акцію ви можете буквально в два кліка: зайти в розділ "Акції" і вибрати відповідну рубрику.


    Детальніше

Листопад закінчився. А це значить, що попереду новорічні свята і безліч чарівних сюрпризів від MyCredit! Слідкуйте за нашими новинами. Ми активно працюємо над оновленнями, які з радістю представимо вам вже в грудні.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Ви допомагаєте нам покращувати роботу нашого сервісу і сайту.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і в майбутньому реалізуємо їх.