Правила розіграшу Citroen C3

10 вересня 2019 року о 14:00 на офіційному Youtube-каналі MyCredit відбудеться головний розіграш акції "Рулимо в літо з MyCredit". Серед всіх клієнтів, які за період акції набрали 50 балів і більше, ми розіграємо автомобіль Citroen C3. Слідкуйте за трансляцією, щоб не пропустити все найцікавіше!

pravila-rus

Зовсім скоро відбудеться головний розіграш акції "Рулимо в літо з MyCredit" - ми розіграємо автомобіль Citroen C3! Подробиці розіграшу читайте нижче.

Коли і де відбудеться розіграш Citroen C3

Розіграш відбудеться 10 вересня 2019 року о 14:00 в прямому ефірі на офіційному Youtube-каналі MyCredit. Трансляція буде доступна за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=dvsfnvW4gXU.

Хто візьме участь в розіграші

Учасниками розіграшу стануть всі клієнти MyCredit, які за період акції (з 01.06.2019 по 05.09.2019) накопичили мінімум 50 балів. Кожні 50 балів - 1 шанс на виграш. Залежно від кількості шансів на виграш вам буде присвоєно декілька квитків. Таким чином, якщо ви набрали 500 балів - у вас 10 шансів виграти автомобіль Citroen C3 і 10 квитків.

Дізнатися номера своїх квитків ви зможете за посиланням, яке ми надішлемо на вашу електронну пошту. Вам прийде посилання на сторінку і унікальний номер, ввівши який, ви зможете побачити, скільки у вас шансів на виграш і які квитки належать вам.

Зверніть увагу! Лист з повідомленням буде відправлено на ту електронну адресу, за якою ви зареєстровані в MyCredit. Ми рекомендуємо заздалегідь упевнитися, що у вас є доступ до пошти і ви не відписані від розсилки. Якщо до розіграшу залишилося менше 24 годин, а лист не прийшов - пишіть нам на пошту [email protected]. Ми перевіримо інформацію і в разі необхідності відправимо лист повторно.

Як пройде розіграш

Розіграш буде проходити у форматі лотереї. У лототрон ми помістимо кулі в цифрами від 0 до 9. Ведучий буде діставати по одній кулі, фіксувати номер і повертати її назад в лототрон. Таким чином буде сформовано номер квитка, і клієнт, якому належить цей квиток, стане переможцем.

Дізнатися номера своїх квитків ви зможете за посиланням, яке ми попередньо надішлемо на вашу електронну пошту.

Далі ми оголосимо ім'я переможця і зателефонуємо йому, щоб привітати з виграшем.

Важливо! Переможець обов'язково повинен відповісти на дзвінок. Ми зателефонуємо 3 рази, і якщо дзвінок не буде прийнятий, приз буде розіграний заново. Щоб уникнути такої ситуації, ми рекомендуємо стежити за трансляцією і не ставити телефон на беззвучний режим до її закінчення.

Крім головного розіграшу Citroen C3, всіх клієнтів MyCredit чекає приємний бонус - під час прямої трансляції ми розіграємо додаткові призи.

Не пропустіть пряму трансляцію на нашому Youtube-каналі! Можливо, головним переможцем акції "Рулимо в літо з MyCredit" і власником нового Citroen C3 станете саме Ви!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи