Святковий місяць MyCredit

aug-res-ukr
02 вересня 2019

У серпні MyCredit відзначає День народження, тому для нашої команди серпень особливий місяць. Натхненні і заряджені святковою атмосферою, ми добре попрацювали, порадували клієнтів знижками і подарунками, і реалізували на сайті кілька оновлень.

Отже, як пройшов серпень MyCredit:

  1. Провели 5 розіграшів в акції "Рулимо в літо"

    У серпні ми провели заключні розіграші смартфонів Meizu M6T і телевізорів LG в акції "Рулимо в літо з MyCredit". Всього за період акції переможцями стали 15 клієнтів.

    Попереду розіграш головного призу - автомобіля Citroen C3. Слідкуйте за нашими новинами. Можливо, Citroen C3 дістанеться саме вам!


    Детальніше
    rulim-res-ukr
  2. Розіграли 63 подарункових набори в акції "Золоті години"

    zolotie-cl-ukr

    У День народження MyCredit ми провели акцію "Золоті години", в якій кожну годину розігрували промокоди і додаткові бали для Citroen C3. Участь в розіграші взяли всі клієнти MyCredit, які оформили позику в День народження сервісу - 15.08.2019. А також клієнти, у яких був активний кредит на 14.08.2019.

    Всього переможцями акції стали 63 людини. Вітаємо з виграшем і дякуємо за те, що обираєте MyCredit.


    Детальніше
  3. Збільшили нагороду за програмою "Приведи друга"

    Як справжні партнери ми прислухалися до ваших рекомендацій і підвищили суму за запрошення за партнерською програмою "Приведи друга". Тепер за кожного нового друга можна отримати 250 гривень.

    Запрошуйте друзів в MyCredit і заробляйте реальні гроші!


    Детальніше
    privedi-dr
  4. Додали в блог розділ "Енциклопедія економії"

    econom

    Ми намагаємося зробити наш блог корисним і інформативним для вас. Тому додали в блог новий розділ, в якому ділимося порадами щодо економії. В "Енциклопедії економії" ви дізнаєтеся, як економно подорожувати, робити ремонт, здійснювати покупки, навчитеся відкладати і грамотно розпоряджатися грошима.


    Детальніше
  5. Відзначили День народження компанії

    15 серпня ми відзначили 3 роки з моменту видачі сервісом MyCredit першого кредиту. Уже три роки ми працюємо для вас, ростемо, розвиваємося і вдосконалюємо наш сервіс.

    Ми дякуємо за вибір, підтримку і мотивацію кожному нашому клієнту. Саме ви надихаєте нас до нових звершень і перемог!

    comanda-dr

Літо закінчилося, але MyCredit рухається тільки вперед. У нас грандіозні плани на осінь і ми активно займаємося їх реалізацією. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити найцікавіше.

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Ви допомагаєте нам удосконалювати наш сервіс.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї, як поліпшити наш сервіс? Ми чекаємо ваших коментарів на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших побажань і реалізуємо їх у майбутньому.