Пролонгація кредитів — це вигідно

Друзі, ми знаємо, що ви відповідально ставитеся до своїх зобов’язань і, оформлюючи позику, сподіваєтеся повернути її вчасно. Та ніхто з нас не очікував, що в життя увірветься війна. Якщо термін сплати за договором наближається, а платити немає чим, ми готові піти назустріч.

Кращий вихід — пролонгація договору. Її можна підключити, починаючи з 2-го дня дії договору та не пізніше останнього дня його дії.

Щоб підключити пролонгацію, потрібно:

  • зайти в Особистий кабінет;
  • ознайомитися з Додатковою угодою і поставити відповідну позначку;
  • внести певну суму коштів, необхідну для активації послуги (мається на увазі — відсотки за користування кредитом, їхня сума відображається в особистому кабінеті).

Оплачувати рекомендуємо онлайн через Особистий кабінет. Банківські установи можуть затримувати платежі до трьох робочих днів. Тож є вірогідність, що пролонгація не встигне активуватися до того, як мине останній термін її підключення.

Якщо пролонгація підключена, для клієнтів діє базова процентна ставка 1,5% на день.

Не рекомендуємо добускати прострочення зобов’язань. Коли договір потрапляє в прострочку, його умови перестають бути вигідними для клієнта, починають діяти проценти за понадстрокове користування позикою (пеня) — 2,7% день.

Друзі, підключайте пролонгацію — до кращих часів. Це можна робити необмежену кількість разів. Жодних сумнівів: кращі часи — будуть!

Корисні статті
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи