Реєстрація в MyCredit за допомогою акаунту BankID

Для зручності та економії часу наших клієнтів ми розробили і впровадили нову функцію - реєстрація в сервісі через акаунт BankID. Потрібно просто вибрати ваш банк і увійти в систему. Дані з Особистого кабінету банку підтягнуться в реєстраційну анкету MyCredit.

bank-id-card-min

Щоб реєстрація в сервісі проходила ще швидше і зручніше, і ви могли отримати гроші на картку ще більш оперативно, ми додали новий функціонал в Особистому кабінеті - реєстрацію через акаунт BankID.

Як це працює?

BankID - це спосіб верифікації клієнтів українських банків в інтернет-сервісах. При реєстрації через BankID в MyCredit вам необхідно вибрати банк, клієнтом якого ви є і залогінитися в його системі згідно зі стандартною процедурою: через логін, пароль і, якщо необхідно, код для перевірки.

Інформація з Особистого кабінету банку підтягнеться в анкету реєстрації автоматично. Таким чином, перший етап реєстрації ви зможете пройти буквально за 1 хвилину.

Як скористатися акаунтом BankID?

Ми підготували просту інструкцію про те, як зареєструватися в сервісі MyCredit за допомогою BankID. Для цього необхідно:

  • У процесі реєстрації натисніть на кнопку BankID.

  • Ваш запит буде перенаправлений в систему BankID, де необхідно вибрати банк, клієнтом якого ви є, зі списку запропонованих.
  • bank-id2-min

  • Далі відбувається стандартна процедура авторизації в інтернет-банкінгу, при якій необхідно ввести логін і пароль.
  • bank-id3-min

  • Після цього ваші дані з Особистого кабінету банку підтягнуться в анкету MyCredit і ви автоматично будете направлені на сторінку реєстрації з уже заповненими полями анкети.

Перед переходом на наступний етап ми рекомендуємо перевірити коректність, актуальність і повноту даних і, в разі необхідності, виправити невірні дані або додати відсутні.

Таким чином, процедура заповнення анкети за допомогою облікового запису BankID займе не більше 1 хвилини вашого часу і вам не доведеться самостійно вписувати інформацію в поля анкети.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи