Результати MyCredit у березні

29 березня 2018

Перший місяць весни видався сніжним і морозним. Але тільки не для команди MyCredit. Ми наполегливо працювали весь місяць і приготували для вас багато приємних сюрпризів.

Отже, що ж ми зробили в березні:

  1. Підвели підсумки акції "Створюй мрії".

    resalt-want-ukr

    Цілий місяць на нашому сайті була активна акція "Створюй мрії", де клієнти ділилися своїми бажаннями і розповідали про найпотаємніше. В акції взяли участь близько 2 500 осіб. 12 березня ми провели розіграш і оголосили імена 10-ти переможців, чиї мрії ми втілили в життя!


    Подробнее

  2. Запустили акції в Facebook і Telegram.

    spring-boom1

    Підписники MyCredit у соціальних мережах отримали шанс виграти круті подарунки - окуляри віртуальної реальності, портативну колонку і smart-чашку! Деталі та умови акції шукайте на сторінці MyCredit у Facebook та у нашому Telegram-каналі

    .
  3. Отримали нагороду "Зірка якості".

    У березні було оголошено підсумки щорічного Національного рейтингу якості товарів та послуг "Зірка якості-2017". Сервіс MyCredit отримав звання "Краще підприємство країни". Рейтинг формує Український Комітет Економічного Розвитку на основі даних, наданих органами державної статистики. Ми дуже надихнулися отриманням цієї нагороди і хочемо розділити цю радість з нашими клієнтами.


    Подробнее

    star-year
  4. Підключили новий канал клієнтської підтримки.

    viber-1

    Тепер клієнти MyCredit можуть зв'язатися з фахівцями технічної підтримки у Viber! Для цього потрібно просто зателефонувати або відправити повідомлення за номером 097 075 44 93. Співробітники відділу підтримки клієнтів допоможуть вирішити будь-яку проблему, пов'язану з роботою сервісу.

  5. Стали спонсором курсу "Мистецтво бути батьками".

    Найголовніше в житті - це діти. Питання про те, як стати дитині не просто батьками, а й друзями, побудувати з ним довірчі та теплі відносини, важливі для кожного з нас. Тому MyCredit надав спонсорську підтримку курсу "Мистецтво бути батьками". Сімейний психолог Людмила Байдалова розповіла, як правильно піклуватися, проявляти любов і надихати свою дитину, поділилася порадами про те, як досягти гармонії у відносинах і стати дитині справжнім другом.

    trening1

Слідкуйте за нашими новинами. Ми вже готуємо оновлення, які обов'язково порадують вас у квітні!

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо вдосконалювати роботу сервісу.

Сподобалися наші нововведення або є побажання для майбутніх змін? Діліться своєю думкою в коментарях на нашій сторінці в Facebook.