Акція "Створюй мрії". Як це було

Друзі! Минулого тижня ми оголосили імена переможців акції "Створюй мрії"! Мрії клієнтів були найрізноманітнішими. Серед них було безліч зворушливих і надихаючих. Акція виявилася настільки масштабною, що ми просто не можемо не поділитися з вами всіма подробицями.

"Створюй мрії" в цифрах

В першу чергу, хочемо поділитися цифровою аналітикою по акції. Усього в акції взяли участь 2 475 осіб! Зовсім трохи не дотягли до 2 500. А кількість унікальних відвідувань акційною сторінки перевищила 22 000 чоловік!

Зізнатися чесно, ми дуже раді такому результату. Для нас важливо, що стільки людей поділилися з нами своїми мріями, розповіли про найпотаємніше.

ТОП-5 популярних бажань

mobilnik Смартфон
480 бажань
palma Подорож
202 бажання
serdze Здоров'я
163 бажання
planshet Планшет
146 бажань
denghi Гроші
110 бажань
Відкриємо одну маленьку таємницю - всі бажання модерувалися вручну. Ми прочитали кожне ваше бажання і жодне з них не залишило нас байдужими!

ТОП-5 бажань, які оцінили наші клієнти

За умовами акції, усі відвідувачі сторінки могли голосувати за вподобане бажання. Ми хочемо показати вам ті мрії, які набрали найбільше голосів.


Клієнт: Валерій (74 голоси)

Мрія: Бензопила Foresta

Опис: Хотів би зробити подарунок своєму сусідові по дачі - дуже хороша людина. Знаю, що він собі не купить, всі гроші у нього йдуть на ліки дружині. Все життя він допомагав людям, а тепер і сам іноді просить допомоги через похилий вік. Усі сусіди допомагають йому хто чим може. У нього є маленька мрія - своя хороша бензопила для заготівлі дров на зиму, оскільки він хоче з дружиною переїхати жити в дачний будинок. Якщо мені пощастить, сподіваюся зробити йому подарунок.


Клієнт: Діана (42 голоси)

Мрія: Провести вікенд у київському аквапарку

Опис: Подарувати собі і своїй дитині прекрасний вікенд у київському аквапарку. Я ніколи не була в Києві, але дуже хочу це виправити. Шалено хочу провести вікенд з дитиною удвох в цьому прекрасному місті, а зокрема в київському аквапарку "Термінал". Багато цікавого про цей аквапарк чула, він вражає своєю масштабністю і кількістю розваг. Побачивши вашу акцію, я зрозуміла, що це мій шанс!


Клієнт: Аліна (40 голосів)

Мрія: Мрію про освіту дитини

Опис: Дуже мрію про те, що дитина закінчить університет!


Клієнт: Роман (39 голосів)

Мрія: Допомогти бездомному кошеняті

Опис: Йому потрібен будинок і лікування. Я готовий допомогти, але зайвих грошей, на жаль, немає. У будь-якому випадку допоможу, але було б приємно, якби ви мене підтримали.

unnamed


Клієнт: Анна (29 голосів)

Мрія: Новенький смартфон

Опис: Віддаю перевагу бренду HTC, модель темного кольору з якісною камерою, бажано великий обсяг вбудованої пам'яті смартфона для додатків. Дуже-дуже хочеться, оскільки з кнопковим телефоном в наш час важко.

Найзворушливіші бажання за версією MyCredit

Random вибрав переможців, клієнти проголосували за бажання, які їм сподобалися. І, звичайно, ми теж не залишилися осторонь. Хочемо поділитися з вами добіркою найбільш зворушливих бажань за версією MyCredit.

dreams-final dreams-final2

Підведемо підсумок

Ось так пройшла акція MyCredit "Створюй мрії". Ваші бажання і ваша активність надихнули нас на ще більш плідну та насичену роботу.

Слідкуйте за нашими оновленнями - вже на цьому тижні ми запускаємо нову акцію!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи