Зігріваючий листопад MyCredit

november-resalt-2
30 листопада 2018

Листопад видався на рідкість морозним, але тільки не для команди MyCredit! Ми весь місяць активно працювали і готові розповісти, які ідеї і плани нам вдалося втілити в листопаді. Сподіваємося, вони вас зігріють.

Отже, чим запам'ятався листопад MyCredit:

  1. Запровадили функцію "Історія погашень"

    Щоб вам було зручніше відстежувати виплати по кредиту, ми розробили і впровадили в особистому кабінеті функцію "Історія погашень". Тепер ви можете бачити всі внесені вами платежі за попередніми і активному кредиту, якщо по ньому вже була здійснена виплата.


    Детальніше
    istor-pl-ukr
  2. Увійшли відразу в дві номінації PSM Awards-2018

    psm-awords-ukr

    У премії PaySpace Magazine Awards щорічно нагороджуються кращі компанії і експерти в сфері e-commerce і FinTech. MyCredit потрапив у номінацію "Кращий сервіс онлайн-кредитування", а директор нашого сервісу Іван Кривич номінований на звання "Експерт року в сфері FinTech". Голосування тривало до 30.11.2018. І тепер ми всією командою з нетерпінням чекаємо результатів.


    Детальніше
  3. Провели акцію до Дня студента в Instagram

    На нашій сторінці в Instagram c 14.11 по 21.11 ми провели розіграш до Дня студента. Ми розіграли smart-чашку, навушники з Hi-Res звуком і супер стильний "Блокнот для справ".


    Детальніше
    student-inst-ukr
  4. Додаток MyCredit потрапив у ТОП Play Market

    goo-pl-ukr

    Ми намагалися зробити додаток MyCredit максимально зручним і функціональним для користування, продумували нюанси і вдосконалювали його на всіх етапах розробки.

    У листопаді наш додаток очолив ТОП-завантажень у розділі "набирають популярність" категорії "Фінанси". Ця новина надихнула команду MyCredit на досягнення нових висот. Визнання і любов клієнтів - найкраща нагорода для нас.


    Детальніше
  5. Розіграли призи серед підписників у Facebook і Telegram

    Ми знову вирішили порадувати наших підписників і провели відразу два розіграші! З 02.11 по 15.11 на сторінці в Facebook проходив розіграш сертифікату на 1 000 грн в мережі Л'Етуаль, 200 грн на рахунок мобільного і промокоду на знижку 100%.

    У Telegram-каналі розіграш проходив з 22.11 по 30.11. Переможець отримав у подарунок сертифікат на 1 000 грн в мережі магазинів BROCARD.

    fb-brocard
  6. Провели "Чорний тиждень в MyCredit"

    black-fr-ukr

    У MyCredit Чорна п'ятниця тривала цілих п'ять ночей! З 21.11 по 26.11 в нічний час діяла суперзнижка 50% на всі кредити. Сподіваємося, ви встигли взяти участь.


    Детальніше

Осінь добігає кінця, але MyCredit продовжує радувати своїх клієнтів. Попереду новорічні свята і ми вже готуємо для вас безліч сюрпризів. Слідкуйте за нашими оновленнями, щоб нічого не пропустити.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми можемо вдосконалювати наш сервіс.

Сподобалися новини чи є ідеї для майбутніх змін? Діліться своїми рекомендаціями на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до порад і в майбутньому постараємося реалізувати їх.