Стартуємо в новий рік з MyCredit

31 січня 2019

Перший місяць нового року успішно стартував для команди MyCredit. Незважаючи на свята, ми активно працювали над оновленнями і готували для вас приємні сюрпризи.

Отже, що команда MyCredit реалізувала в січні:

  1. Підвели підсумки 2018 року

    2018 рік став дуже продуктивним і насиченим для нашої команди. Ми намагалися зробити наш сервіс ще більш зручним, комфортним, простим і зрозумілим для вас. Розробляли нові функції, покращували наш сайт, проводили захоплюючі акції.

    Саме ви надихаєте нас до нових звершень, тому ми із задоволенням хочемо поділитися здобутками MyCredit за 2018.


    Детальніше
    result18-ukr
  2. Провели акцію "Новорічний сімейний марафон"

    marafon-itog-ukr

    З 04.12.18 по 18.01.2019 на нашому сайті проходила захоплююча акція "Новорічний сімейний марафон". Щоб взяти участь, потрібно було збирати пазли на спеціальній сторінці нашого сайту. За кожен пройдений рівень учасник отримував шанс виграти певний подарунок. Усього переможцями акції стали 18 клієнтів!


    Детальніше
  3. Збільшили суму першого кредиту

    Тепер максимально доступна сума при першому зверненні в сервіс становить 4 000 гривень. Це означає, що за мінімальною процентною ставкою 0,01% ви можете запросити позику в розмірі до 4 000 гривень. Нагадуємо, що доступна сума збільшується при регулярному зверненні в сервіс.


    Детальніше
    pervuy-4
  4. Запустили нові акції в соціальних мережах

    fb-tel-inst

    Ми дуже любимо наших підписників і продовжуємо радувати їх цікавими розіграшами й акціями. У січні ми запустили розіграші на всіх наших сторінках: у Facebook діє розіграш "У пошуках публікації", Instagram - "Поділися історією і вигравай подарунок!", Telegram-каналі - "Щасливий промокод". Приймайте участь та вигравайте круті подарунки!


    Детальніше
  5. Додали на сайт розділ "Ігри"

    До кожного свята ми готуємо для вас захоплюючі ігри, квести і марафони, участь в яких дозволяє поборотися за цінні призи. Тепер ви можете продовжувати грати в улюблену гру на нашому сайті навіть після закінчення акції. А приємним бонусом стане можливість отримати у грі промокод на знижку.


    Детальніше
    game-child

Січень закінчився, а команда MyCredit рухається тільки вперед! Ми намітили безліч планів на лютий і вже активно працюємо над їх реалізацією. Слідкуйте за нашими новинами, щоб першими бути в курсі всіх змін.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми вдосконалюємо наш сервіс і стаємо кращими.

Сподобалися нововведення або є ідеї для змін? Діліться своїми рекомендаціями на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і реалізуємо ваші ідеї в майбутньому.