Умови стали ще вигіднішими!

Тепер свою першу позику в MyCredit ви можете отримати в розмірі 12 000 грн і повертати її протягом 56 днів! Лише уявіть: два місяці можна користуватися грошима майже безкоштовно — під 0,01%.

new-anuitet

При другому та подальших зверненнях ми з радістю запропонуємо вам уже 18 000 грн! Щоправда, й відсотки будуть вищі. Але їх з легкістю можна зменшити. Чи не щодня у своїх соцмережах ми публікуємо промокоди на знижку до 80%!

Лояльніших ставок немає ніде!

  • для нових клієнтів: 12 000 грн під 0,01% на 30 днів (повернення наприкінці терміну 1-м платежем) або 12 000 грн під 0,01% на 56 днів (ануїтет, повернення здійснюється в 4 етапи).
  • постійним клієнтам: 18000 грн під 1,99% на 30 днів (повернення наприкінці терміну 1-м платежем) або 18000 грн під 1,6% на 64 дні (ануїтет, повернення здійснюється в 4 етапи).

Не забувайте своєчасно вносити виплати відповідно до умов договору. Якщо необхідно, можна підключити пролонгацію та повертати кредит ще довше.

Ви віддаєте, а вони — повертаються!

За кожне успішне погашення нашим користувачам нараховується кешбек. Його можна і потрібно використовувати для виплати відсотків по наступним позикам. Так, успішно закривши першу позику, ви отримуєте 50 грн. Починаючи з другого звернення, — частину від суми виплачених відсотків. Більший кредит — отже, більше грошей повернеться у вигляді кешбеку.

Також, не забувайте періодично переглядати наші сторінки в Instagram, Facebook, Viber и Telegram. Щодня там оприлюднюються актуальні промокоди. трапляються мега-знижки у розмірі 80%! За допомогою такого промокоду можна суттєво заощадити.

Будьте з нами! Ми готуємо багато цікавого!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи