Важливо! Скасування грейс-періоду в MyCredit

З 22 квітня 2021 триденний грейс-період діяти не буде. Щоб уникнути переплат, своєчасно вносьте оплати за активними позиками або підключайте послугу пролонгації.

otmena-grejsa

Друзі! Ми докладаємо багато зусиль, щоб робити гроші доступнішими навіть в складний карантинний період. З березня 2020 на нашому сервісі немає штрафів і пені за прострочення, тому ви можете користуватися кредитними коштами з мінімальними ризиками.

З 22 квітня 2021 року в MyCredit перестане діяти триденний грейс-період. Це означає, що після закінчення дати кредитного договору більше не буде трьох додаткових днів на погашення кредиту.

Пам'ятайте, що з першого дня прострочення наша система застосує стандартні умови договору: промокоди і знижки анулюються, а вся сума позики перераховується за стандартною відсотковою ставкою:

  • 1,99% в день — для кредитів терміном до 30 днів;
  • 1,6% в день — для довгострокових кредитів до 64 днів.

Незважаючи на це, ви все одно зможете отримувати гроші в MyCredit на кращих умовах. Щоб зберегти діючі знижки та уникнути переплат, стежте за термінами закінчення договору і вчасно вносьте оплати — частинами або одним платежем.

Якщо немає можливості погасити кредит в зазначений термін, ви все одно можете зберегти знижки і програми лояльності. Для цього продовжіть кредитний договір в Особистому кабінеті на потрібну кількість днів або зверніться в Службу турботи MyCredit. Ми розповімо про всі доступні варіанти пролонгації і допоможемо вийти зі скрутної ситуації з мінімальними фінансовими втратами.

Залишайтеся з MyCredit та отримуйте гроші на кращих умовах!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи