Важливі зміни по виплатах по кредитах в період карантину!

Друзі! На період карантину ми зупиняємо нарахування підвищеного відсотка на прострочені кредити. Детальніше про зміни по виплатах по кредиту в період карантину читайте нижче.

UA-news-pravila-nachisleniya

17.03.2020 року відбулось засідання Верховної Ради, на якому було прийнято рішення доповнити Закон України «Про споживче кредитування» (Відомості Верховної Ради (ВВР) 2017, № 1, ст.2) у зв'язку з введенням карантину на території України. Зміни в законі стосуються тимчасової зупинки нарахування штрафних санкцій за прострочення зобов'язань по своєчасному поверненню кредитів і нарахованих відсотків для клієнтів фінансових установ на період дії карантину.

Згідно з новими вимогами, ми внесли відповідні зміни в роботу нашого сервісу на період дії карантину. Так, після закінчення терміну дії договору позики в разі невиплати кредиту клієнту буде продовжувати нараховуватися стандартна процентна ставка сервісу MyCredit.

Звертаємо вашу увагу, що в період карантину ми продовжуємо працювати в штатному режимі 24 на 7 – ми приймаємо і обробляємо ваші заявки, відповідаємо на питання по всіх каналах зв'язку: за телефонами гарячої лінії, по електронній пошті, в чаті на сайті компанії, а також в соціальних мережах компанії.

Обіцяємо тримати вас в курсі будь-яких змін і завжди бути на зв'язку.

Будьте здорові і бережіть себе!

З турботою про Вас, команда MyCredit

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи