Влітаємо в літо з MyCredit

itogi-june-2021
30 червня 2021

Червень — час яскравих фарб, гарних новин і безтурботного настрою.
І MyCredit зробив все для того, щоб ви, друзі, стартували в літо на високих швидкостях. Цілий місяць наша команда впроваджувала важливі оновлення і тішила вас класними акціями, приємними подарунками і кешбеком.

Настав час підбити підсумки і згадати, як пройшов червень в MyCredit:

  1. Запустили акцію «MyEURO»

    Для всіх, хто любить футбол і вболіває за збірну України на Євро-2020, ми підготували подвійний сюрприз: розробили нову Instagram-маску і розігруємо суперські подарунки.

    Хочете отримати багаторазову знижку 90% в MyCredit? А як щодо форми улюбленої футбольної команди? Або телевізора Ozone HD? Все реально! Публікуйте сторі з нашої маскою і гарантовано беріть участь в розіграші.


    Детальніше
    myeuro-ua
  2. Повністю перейшли на BankID НБУ

    bank-id-card-min

    Подати заявку в MyCredit стало ще простіше. Завдяки захищеній системі BankID НБУ вам не потрібно витрачати час на завантаження документів і заповнення анкети.

    Щоб підтвердити, що саме ви оформляєте кредит, просто авторизуйтесь в сервісі через свій банк — і потрібні дані підтягнуться в систему. BankID НБУ — це просто, зручною і безпечно!


    Детальніше
  3. Розігрували 500 грн на мобільний щотижня

    З MyCredit кожен може отримати більше! Серед усіх, хто до 25 червня встиг оформити кредит в мобільному додатку, ми щотижня розігрували 5 мобільних поповнень на суму 100 грн.

    Імена переможців публікували щоп'ятниці на сторінці Facebook. На цьому приємні сюрпризи не закінчуються, стежте за новинами в додатку!


    Детальніше
    akcija-mob-ua
  4. Оновили умови кешбек-програми

    MyCredit в TikTok

    За кожне погашення кредиту всі клієнти нашого сервісу отримують кешбек. Це бонусні кошти, які можна витратити на погашення частини відсотків або пролонгацію нового договору.

    Для вашої зручності в червні ми оновили умови кешбек-програми і нагадали, як перевірити стан бонусного рахунку.


    Детальніше
  5. Назвали переможців акції «Час пролонгувати!»

    З 13 травня по 10 червня між усіма клієнтами MyCredit, які в акційний період продовжили активний кредит, розіграли повне погашення відсотків за поточним договором і потужний смартфон.

    Всього ми погасили 3439 грн відсотків, а 11 червня в прямому эфірі Instagram назвали ім'я щасливчика, який отримав головний приз — смартфон Xiaomi Redmi Note 9!


    Детальніше
    pobed-prolonga

Червень прощається з нами, поступаючись місцем липневій спеці. Попереду — ще більше цікавих акцій, корисних оновлень, подарунків і знижок!

Наша команда вже готує для вас сюрпризи. Слідкуйте за новинами та залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.