Чарівний грудень MyCredit

december-res-2019
02 січня 2020

Грудень вважається казковим і найчарівнішим місяцем року: всі готують подарунки, вітають один одного, ставлять ялинку і прикрашають будинки. Натхненні святковою атмосферою, в грудні ми працювали особливо завзято, щоб порадувати улюблених клієнтів сюрпризами до Нового року.

Отже, як пройшов грудень MyCredit:

  1. Запустили акцію "Божевільний Оh My год!"

    Новий рік - час виконання бажань. Навіть найбожевільніших! Ми пропонуємо вам зануритися в новорічну атмосферу і допомогти герою нашої акції виконати три заповітні мрії: покататися на банані взимку, запустити ялинку в космос і влаштувати бал для Попелюшки на пляжі. Грайте в новорічну гру MyCredit, виконуйте бажання героя і вигравайте iPhone 11, ноутбук Xiaomi і путівку в Єгипет на двох!

    Акція діє з 13.12.2019 по 16.01.2020. Бажаємо всім удачі!


    Детальніше
    new-ac-ukr
  2. Розробили кредитний додаток MyCredit для iOS

    ios-pri

    Ми довго чекали цього моменту і в грудні нарешті розмістили наш кредитний додаток в App Store. Наші розробники наполегливо працювали над додатком, вдосконалювали, тестували і намагалися зробити його максимально корисним для вас. Тепер MyCredit став ще більш мобільним і доступним.

    Завантажити додаток і оцінити всі переваги можна тут.


  3. Додали новий спосіб погашення кредиту

    Ми намагаємося завжди бути під рукою у наших клієнтів, розробляємо нові корисні функції і покращуємо існуючі. Тому ми додали ще один спосіб оплати кредиту.

    Тепер погасити позику в MyCredit можна у відділеннях Нової пошти. Для цього вам знадобиться просто сказати менеджеру, що ви хочете погасити кредит в MyCredit і назвати свій номер телефону. Процедура безкоштовна і не передбачає додаткової комісії.


    Детальніше
    pogasit-n-p-new
  4. Подарували клієнтам гроші до Нового року

    bonus-new

    Цього року наших клієнтів чекають подарунки прямо в Особовому кабінеті MyCredit. З 27.12.2019 по 07.01.2020 ми даруємо гроші на бонусний рахунок! Гроші будуть нараховані всім, хто вже скористався сервісом хоча б один раз.

    Використовувати гроші можна при оформленні кредиту в MyCredit, в якості знижки на процентну ставку. Бонусні гроші активні до 26.12.2019. Заходьте в Особистий кабінет і витрачайте їх із задоволенням!


    Детальніше
  5. Порадували подарунками дітей з дитячого будинку

    Для команди MyCredit дуже важливо дбати про тих, хто потребує нашої уваги і підтримки. Тому напередодні Нового року наші команди з харківського і київського офісу їздили в дитячі будинки. Ми познайомилися, пограли, передали діткам подарунки від Дідуся Мороза і поділилися з ними своїм теплом.

    Це був дуже емоційний і важливий для нас день. Ми подарували дітям трохи чарівництва і, сподіваємося, змогли зробити кожну дитину трішки щасливішою.


    podarki-detkam

Грудень закінчився і 2019 рік теж, але команда MyCredit рухається тільки вперед! У 2020 вас чекають грандіозні оновлення, масштабні акції і круті подарунки. Слідкуйте за нашими новинами, щоб першим бути в курсі важливих оновлень від MyCredit.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і реалізуємо їх у майбутніх змінах.