Вручення Citroen C3 переможцю акції "Рулимо в літо"!

Друзі, хочемо поділитися з вами чудовою новиною! 15.10.2019 відбулося довгоочікуване нагородження переможця акції "Рулимо в літо з MyCredit". Ми вручили ключі від машини, підписали всі необхідні документи і нарешті готові поділитися з вами як пройшло нагородження.

rulim-v-l-res

Процес підготовки документів на передачу автомобіля Citroen С3 переможцю акції "Рулимо в літо" нарешті завершено. І ми з радістю оголошуємо про урочисте вручення призу переможцю - Ігорю Дев’ятиярову.

15.10.2019 відбулося нагородження головного переможця акції "Рулимо в літо". Ми підписали всі необхідні документи і вручили Ігорю ключі від новенького Citroen C3.

roz-mash

На фото зліва наш директор Дмитро Стензя, праворуч переможець акції "Рулимо в літо з MyCredit" Ігор Дев’ятияров.

Ігорю 35 років, він працює в сфері інформаційних систем і технологій. Про те, що він виграв машину, Ігор дізнався перебуваючи на роботі. Ігор поділився з нами своїми переживаннями і розповів, що він відчуває, стоячи поруч уже зі своїм автомобілем:

"Зараз, звичайно, емоції переповнюють. Коли тільки отримав дзвінок під час розіграшу, повірити було складно. Навіть не відразу зрозумів, що сталося. Але коли мене запросили в офіс компанії, я познайомився з директором, тоді вже зрозумів, що все по-справжньому. Зізнаюся, що найважчими були дні перед врученням. Зараз, сидячи за кермом власного автомобіля, відчуваю, що можу будувати плани, про які раніше навіть не думав. Приємно, що є компанії як MyCredit, які так цінують своїх клієнтів."

Нагадуємо, до триріччя нашого сервісу ми провели велику акцію "Рулимо в літо з MyCredit", головним призом якої став Citroen C3. Акція діяла з 01.06.2019 по 05.09.2019. Учасниками стали всі клієнти MyCredit, які оформили кредит в період акції. Крім головного переможця - власника новенького Citroen C3, ми порадували призами ще 15 наших клієнтів - розіграли 12 смартфонів і 3 телевізори.

Попереду безліч акцій та цінних подарунків від MyCredit! Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустите все найцікавіше!

Корисні статті
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи