Спекотний липень з MyCredit

july-resalt-icecream
31 липня 2018

За вікном + 30 ° C, частина співробітників насолоджується довгоочікуваною відпусткою, однак, це не завадило команді MyCredit продуктивно попрацювати у цьому місяці. У липні ми реалізували всі задумані плани.

І ось, що у нас вийшло:

  1. Провели розіграш яскравих літніх матраців у соціальних мережах

    Щоб отримати приз у Facebook, потрібно було зробити одну з простих дій: поставити лайк, зробити репост або відзначити друга в коментарях. А учасники, які виконали всі три - могли виграти відразу три подарунка! Щоб виграти матрац у Telegrаm-каналі потрібно було просто заповнити форму і чекати дня розіграшу.

    Переможцями акції у Facebook стали: Людмила Радченко (матрац-морозиво), Адріана Білан (матрац-льодяник) і Олена Ніцик (матрац-капкейк). У розіграші в Telegrаm приз отримав Микита Попов (матрац-кавун).


    Детальніше
    fb-t-repost
  2. Відвідали конференцію 8Р

    8p-conf-result

    У цьому місяці в Одесі відбулася щорічна конференція з інтернет-маркетингу 8P. Члени команди MyCredit відвідали конференцію, зарядилися позитивними емоціями і привезли з собою море корисних речей, серед яких - класні ідеї для нових акцій.

  3. Ввели графік роботи 24/7

    З 28.07.2018 наш відділ клієнтської підтримки працює в режимі 24/7. Це означає, що тепер заявки клієнтів розглядаються в будь-який час доби і якщо у вас виникли питання, ви отримаєте відповіді на них в будь-який час дня або ночі.

    24-7-new-gr
  4. Запустили акцію "Краще літо" в Facebook

    fb-action-rus-ekshn

    Ми продовжуємо радувати наших клієнтів уFacebook! У липні ми запустили акцію, в якій можна гарантовано отримати промокод на знижку 50%, щосереди - можливість виграти 150 гривень на мобільний і футболку MyCredit, а 30.08.2018 - шанс отримати головний приз - екшн-камеру Xiaomi Yi Action Cam.


    Детальніше
  5. MyCredit потрапив у номінацію "Кращий сервіс кредитів онлайн"

    Сервіс MyCredit претендує на звання "Кращого сервісу кредитів онлайн" в рейтингу "Української народної премії 2018". Рейтинг проводиться шляхом голосування користувачів і вже шостий рік визначає кращі товари та послуги українського ринку.

    Вся команда MyCredit дуже чекає вашої підтримки! Якщо згодні, що MyCredit - кращий сервіс, голосуйте! Ваш голос може виявитися вирішальним.


    Детальніше
    nominatcii-one-2018

Липень закінчується, а MyCredit продовжує дивувати своїх клієнтів цікавими оновленнями. Ми вже готуємо класні сюрпризи, якими порадуємо вас у серпні.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми вдосконалюємо роботу нашого сервісу.

Сподобалися нововведення або є ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою в коментарях на нашій сторінці в Facebook.