Щедрий листопад у MyCredit

november-uk
30 листопада 2021

Ось і промчала осінь. Але "монохромність" за вікном — не привід сумувати. Адже попереду — найочікуваніші для дітей і дорослих новорічні свята. Ми в MyCredit уже готуємо для вас крутезні акції, щоби ви провели їх яскраво та незабутньо.

А поки розповімо, як минув листопад у MyCredit:

  1. Потрапили в номінацію

    Нас номінували в PaySpace Magazine Awards 2021! Це конкурс, у якому щорічно змагаються кращі фінансові компанії України. Цьогоріч MyCredit змагається у номінаціях "Кращий TechFin проєкт", "Кращий сервіс мікрокредитування", а наш співзасновник Роман Катеринчик претендує на звання "Експерт року у сфері Fintech". Переможці впливатимуть на розвиток української фінансово-технічної індустрії.


    Детальніше
    payspace
  2. Розіграли півмільйона гривень

    MyCredit turbo-babki

    Початок місяця ознаменувався підсумками супер-акції — "Турбо-бабки".

    На честь свого першого ювілею MyCredit розіграв 500000 гривень, 3 електросамокати, 3 смартфони, фірмові набори та абонементи зі знижкою 90% на послуги сервісу. Щасливим півмільйонером став мешканець Придніпрянського — наш постійний клієнт Сергій Кабак. Розіграш відбувся в прямому ефірі на ютуб-каналі MyCredit.


    Детальніше
  3. Чорна п'ятниця — вдалася!

    Провели акцію “Black friday”. В її рамках у соцмережах оприлюднювалися промокоди з величезними знижками.

    Також розігрували поповнення мобільного телефону. Завершиться акція розіграшем погашень відсотків по кредитам для десяти клієнтів, яких оберемо в прямому ефірі соціальної мережі Instagram 2 грудня серед тих, хто взяли позику в період із 19 листопада по 1 грудня.


    Детальніше
    black-friday-2021-ua
  4. Збільшили термін повернення першого кредиту

    new-anuitet

    Умови по ануїтетному кредиту для нових клієнтів стали ще вигіднішими. Тепер позику у розмірі до 12000 грн можна взяти під 0,01% аж на 56 днів! При наступних зверненнях ми запропонуємо вам ще більше — 18 000 грн! Щоравда, відсотки теж підвищуються. Однак дуже часто у своїх соцмережах ми публікуємо промокоди на знижку до 80%. Просто обирайте потрібні суму та термін на калькуляторі та дотримуйтесь простої інструкції.

  5. Ми — всюди!

    Реклама не повинна дратувати та бути аж надто навязливою. Ми — за позитивні емоції. Саме такі викликає, наприклад, ролик із накачаною бабцею (її формі заздрять навіть 20-річні) та мегапопулярним музикантом Сергієм Бабкіним. Ви вже бачили його, чи не так? Неможливо ж втриматися від усмішки. Шукайте рекламу MyCredit на телебаченні, вуличних плакатах, у метро та соцмережах.

    Реклама

На цьому ми з осінню прощаємося! Попереду — три зимових місяці. Слідкуйте за нашими новинами! І нехай ця зима буде для вас теплою і затишною.

Є ідеї, як поліпшити наш сервіс? Ми дуже цінуємо вашу думку! Пишіть нам у Facebook або в Direct Instagram. Будемо раді конструктивній критиці та корисним пропозиціям.