Як пройшов липень в MyCredit

jul-res2
01 серпня 2019

Сезон відпусток у самому розпалі, але продуктивність команди MyCredit як завжди на висоті. Ми добре попрацювали, реалізували намічені на липень плани, а ще - подарували нашим клієнтам купу подарунків в акції "Рулимо в літо"!

Отже, що сталося в MyCredit в липні:

  1. Реалізували реєстрацію через Bank ID

    Для вашої зручності та економії часу ми спростили процедуру реєстрації в MyCredit - впровадили можливість реєстрації через акаунт BankID. Потрібно просто вибрати ваш банк і увійти в систему. Дані з особистого кабінету банку автоматично підтягнуться в анкету. Завдяки цьому, перший етап реєстрації займе у вас не більше 1 хвилини.


    Детальніше
    bank-id
  2. Розробили новий Особистий кабінет

    new-lk-res

    Ми безперервно удосконалюємо сервіс і сайт MyCredit для комфорту наших клієнтів. У цьому місяці наші дизайнери і розробники на славу потрудилися, щоб представити вам оновлений, функціональний та стильний Особистий кабінет. Тепер ваш Особистий кабінет на сайті MyCredit став ще більш зручним, простим і зрозумілим.


    Детальніше
  3. Провели цілих 6 розіграшів в акції "Рулимо в літо"

    Уже два місяці на нашому сайті діє акція "Рулимо в літо з MyCredit". У липні ми подарували клієнтам 5 смартфонів Meizu М6Т і телевізор LG. Попереду вас чекає 4 розіграші смартфонів, розіграш телевізора, і головний приз - Citroen C3!

    Оформлюйте кредит в MyCredit, накопичуйте бали та отримуйте шанс сісти за кермо власного автомобіля вже цього літа!


    Детальніше
    rulim-res-ukr
  4. Купили головний приз акції "Рулимо в літо" - Citroen C3

    citroen-ua

    Головний приз Citroen C3 вже чекає свого щасливого власника! У липні наша команда на чолі з директором Дмитром Стензей побували в автосалоні Citroen, внесли оплату за головний приз акції "Рулимо в літо" - Citroen C3 і підписали всі відповідні документи.

    Розіграш головного призу відбудеться 05.09.2019. Поспішайте взяти участь!


    Детальніше
  5. Побували на найбільшій конференції по маркетингу "8P"

    У липні відбулася щорічна конференція по інтернет-маркетингу "8P". Наші фахівці побували на конференції, прослухали доповіді представників топових компаній з усього світу, отримали практичні фішки і нові ідеї для розвитку нашого сервісу.

    8p-res

Липень закінчився, але MyCredit рухається тільки вперед. Наступний місяць особливий для нашої команди. У серпні ми будемо відзначати День народження нашого сервісу, а значить вас теж чекає маса приємних сюрпризів. Не пропустіть, все найцікавіше попереду!

Дякуємо всім клієнтам за відгуки. Ви допомагаєте нам удосконалювати наш сервіс

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх оновлень? Ми завжди чекаємо ваших коментарів на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших рекомендацій і реалізуємо їх в майбутньому.