Барвистий жовтень MyCredit

oct-itogi-kr
01 листопада 2019

Цього року жовтень порадував справжнім бабиним літом: подарував нам теплі сонячні дні і прикрасив місто яскравими фарбами. Натхненні осінніми пейзажами, ми плідно працювали і готові поділитися результатами нашої роботи.

Отже, як пройшов жовтень в MyCredit:

  1. Вручили Citroen C3 переможцю акції "Рулимо в літо"

    15 жовтня відбулися урочисте нагородження переможця акції "Рулимо в літо з MyCredit" Ігоря Дев’ятирова. Ми підписали всі документи і вручили переможцю ключі від головного призу акції - Citroen C3.

    Нагадуємо, акція "Рулимо в літо" проходила на нашому сайті з 01.06.2019 по 05.09.2019. За суперприз Citroen C3 поборолися всі клієнти MyCredit, які оформили кредит в період акції та заробили мінімум 50 балів.


    Детальніше
    priz-citroen
  2. Поліпшили процес реєстрації на сайті

    nov-reg

    Ми дбаємо про наших клієнтів і намагаємося зробити співпрацю з сервісом максимально комфортною для вас. Для вашої зручності та економії часу ми спростили процедуру реєстрації в MyCredit, скоротили анкету, зробили її максимально чіткою і лаконічною. Тепер реєстрації в сервісі MyCredit займе не більше 7-ми хвилин вашого часу.


    Детальніше
  3. Запустили акцію "Приведи друга - вигравай призи"

    MyCredit дає можливість клієнтам заробляти до 10 000 гривень в місяць. Запрошуйте друзів в наш сервіс і отримуйте по 250 гривень за кожного нового друга. А з 18.10.2019 по 19.11.2019 за запрошення можна ще й виграти приз: smart-чашку, фітнес-браслет, екшн-камеру і знижку на позику в нашому сервісі.

    Запрошуйте друзів - заробляйте гроші і вигравайте призи!


    Детальніше
    priv-zarab-ukr
  4. Додали функціонал за програмою "Приведи друга"

    new-priv

    Щоб вам було зручніше запрошувати друзів в MyCredit ми додали можливість запрошення оффлайн. Тепер ви можете роздрукувати оголошення з Особистого кабінету і віддати його прямо в руки другу, або приклеїти в спеціально відведених місцях.

    В оголошенні є QR-код, в який зашифроване унікальне посилання. Направивши камеру на QR-код, користувач потрапить на сайт MyCredit і зможе оформити кредит.


    Детальніше
  5. Запустили акцію до Хелловіну

    На Хелловін ми вирішили порадувати клієнтів моторошними знижками і призами. З 29.10.2019 по 05.11.2019 на нашому сайті діє акція до Хелловіну. Щоб отримати промокоди на знижку, грайте в зомбі-маріо і вибивайте монетки. Більше монет - більше знижка. А учасники, які пройдуть гру до кінця отримають можливість виграти суперприз - Iphone X.

    Бажаємо всім удачі!


    Детальніше
    hallowin-sit-ukr
  6. Виступили на конференції Admitad Expert 2019

    conf-ukr

    Для того, щоб йти в ногу з часом, першими дізнаватися про всі тренди фінансової сфери і бути кращими для вас, ми регулярно беремо участь в конференціях.

    У жовтні команда маркетингу MyCredit побувала на конференції affiliate-маркетингу Admitad Expert Kiev 2019. Наш директор з маркетингу Серафима Нехода виступила з доповіддю про одну з найважливіших частин нашої роботи - скорингову систему.


    Детальніше

Жовтень закінчився, але MyCredit рухається тільки вперед. Слідкуйте за нашими новинами. Ми активно працюємо над оновленнями, якими обов'язково порадуємо вас у наступному місяці.

Спасибі всім клієнтам за відгуки. Завдяки вам ми вдосконалюємо наш сервіс і сайт.

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї для майбутніх змін? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад і в майбутньому реалізуємо їх.