Романтичний настрій в MyCredit

romanticheskoje-ua
01 березня 2021

Лютневі будні — сірі і холодні. Але команді MyCredit вдалося перетворити їх в низку радісних подій і свят.

Кілька останніх тижнів ми знову працювали над поліпшенням сервісу, влаштовували інтерактиви, дарували й приймали подарунки. А ще — тішили улюблених клієнтів приємними сюрпризами.

Давайте разом згадаємо, як пройшов лютий у MyCredit:

  1. Запустили акцію «Моя ідеальна пара»

    Неважливо, перебуваєте ви в стосунках чи ні — ми знайдемо ідеальну пару кожному! Пройдіть жартівливий тест, залиште заявку на сайті та беріть участь у розіграші призів.

    А серед усіх, хто до 11 березня оформить кредит від 1000 грн на термін 10 днів і більше, ми розіграємо романтичну поїздку до Львова!


    Детальніше
    moja-idealnaja-para-ua
  2. Презентували Insta-маску

    insta-maska-ua

    До Дня закоханих наша команда підготувала класний сюрприз — незвичайну Insta-маску. Всі, хто використовував її, зробили класні сторі і стали учасниками розіграшу.

    Щасливчики, яких ми виберемо рандомом 1 березня, отримають акустичну систему JBL Flip, навушники Xiaomi AirDots і три абонементи на 80% знижку в MyCredit.


    Детальніше
  3. Стали лауреатами PaySpace Magazine Awards-2020

    У лютому в PaySpace Magazine підвели підсумки традиційного голосування. У цьому році за звання кращих гравців ринку FinTech і e-commerce боролися 300 компаній та експертів.

    Незважаючи на рекордну конкуренцію, MyCredit взяв бронзу в номінації «Кращий сервіс онлайн-кредитування», а наш співзасновник Роман Катеринчик — срібло в номінації «Експерт року в сфері Fintech».


    Детальніше
    payspace-2020
  4. Розігруємо сертифікат в Цитрус

    privedi-druga-citrus

    За партнерською програмою «Приведи друга» ви можете не тільки заробити реальні гроші, а й виграти цінний приз!

    Запрошуйте друзів в MyCredit, отримуйте по 250 грн за кожного, хто оформить кредит від 500 грн на 7 днів і довше, та беріть участь в розіграші сертифікату на 2000 грн в магазин Цитрус!


    Детальніше
  5. Знову очолили рейтинг Finance.ua

    Кожні три місяці Finance.ua оновлює рейтинг українських МФО. Експерти порталу перевіряють якість обслуговування та оцінюють, де зручніше за все оформляти інтернет-позики.

    За підсумками IV кварталу 2020 року MyCredit визнали кращим сервісом онлайн-кредитування! Ми отримали 99,31 балів з 100, і не маємо наміру зупинятися на досягнутому!


    Детальніше
    snova-pervyje-ua

Прийшов час прощатися з лютневої романтикою і зустрічати довгоочікувану весну. Команда нашого сервісу вже готує для вас корисні нововведення, цікаві пропозиції та, звичайно ж, сюрпризи і подарунки!

Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.