Підводимо підсумки 2020 року

itogi-2020-ua
04 січня 2021

Дорогі друзі! Минулий рік був періодом глобальних змін та несподіваних рішень. Незважаючи на труднощі, в 2020 наша команда реалізувала амбітні плани й домоглася серйозних перемог.

Ми навчилися правильно сприймати невтішні новини, працювати віддалено, відповідально ставиться до свого здоров'я і, звичайно ж, надавали фінансову підтримку всім, хто її дійсно потребує.

Давайте згадаємо разом, як пройшов 2020 в MyCredit:

  1. Робили онлайн-кредити доступними

    У 2020 ми отримали 1 695 203 заявок і обробили 722 366 звернень.

    Кількість прийнятих дзвінків становить 406 890 шт.

    Протягом року впроваджували корисні оновлення, в тому числі інтегрувалися з BankID. Завдяки цьому користувачі MyCredit оформлюють позики в середньому за 7 хвилин.

    Smart-елка желаний
  2. Повертали гроші і гасили відсотки

    Лимит 15000 грн

    * За програмою «Кеш без меж», учасниками якої стали всі нові та постійні клієнти сервісу, повернули на бонусні рахунки 3 217 378 грн.

    * Учасникам партнерки «Приведи друга» подарували 1 018 400 грн.

    * Щочетверга списували половину відсотків по активному кредиту переможцю розіграшу «Ділимо витрати навпіл» та сумарно компенсували більше 40 000 грн.

  3. Представили нові послуги

    За минулий рік кредитний ліміт в MyCredit збільшився до 15 000 грн, стала доступна прив'язка банківської карти з нульовим балансом та добирання грошей по активній позиці.

    Також ми представили програму довгострокового кредитування з аннуїтетним графіком погашення. Багато клієнтів вже встигли оформити кредити на 64 дні й погасити їх 4-ма рівними платежами.

    Подарки в соцсетях
  4. Дбали про клієнтів на карантині

    Первые в рейтинге МФО

    Щоб надати реальну допомогу всім, хто залишився без грошей, в березні 2020 ми скасували нарахування пені при простроченнях, ввели 3-денний грейс-період, проводили реструктуризацію проблемних позик і пропонували індивідуальні умови виплати заборгованостей.

    У 2020 клієнти MyCredit безкоштовно продовжили кредити 442 680 разів, скориставшись послугою пролонгації.

  5. Влаштовували розіграші та дарували подарунки

    Подарунків багато не буває, особливо для клієнтів нашого сервісу! Протягом всього року ми дивували вас цікавими акціями: оголосили LOVE Батл, OH MY FREEDOM та «Мобільний бум», влаштували ВЕЛИКОДНІЙ WEEKEND, Страшну акцію, MoneyFridayBoom, приховали класні гаджети на Smart-ялинці бажань.

    Сума подарунків, розіграних серед користувачів MyCredit в 2020, склала 170 400 грн. І ми не збираємося зупинятися на цьому!

    Подарки детям
  6. Проявляли соціальну активність

    Первые в рейтинге МФО

    Для MyCredit важливо надавати допомогу тим, кому вона дійсно потрібна. Під час весняного локдауну компанія закупила для інфекційного відділення Олександрівської лікарні (м. Київ) партію ПЛР-тестів та забезпечувала щоденне харчування 60 лікарів.

    Для Кременчуцького обласного спеціалізованого Будинку Дитини придбали реабілітаційне обладнання, а вихованцям Дитячого будинку-інтернату з психофізичними відхиленнями (м. Ніжин) передали нове взуття та спортінвентар.

  7. Отримали престижні нагороди

    У серпні 2020 MyCredit відсвяткував четвертий День народження, і нам є чим пишатися!

    Двічі за рік наш сервіс очолював рейтинг кращих МФО за версією Finance.ua, а в престижному конкурсі контакт-центрів DZWinner фахівці Служби турботи посіли призові місця. Це велика перемога, яку ми постараємося повторити та примножити!

    Подарки детям
  8. Впровадили вимоги нового регулятора

    Первые в рейтинге МФО

    Влітку минулого року МФО перейшли під контроль Нацбанку. Дмитро Стензя, СЕО MyCredit, взяв участь в обговоренні правового статусу онлайн-позик та порядку їх оформлення, після чого наша команда розпочала впровадження стандартів НБУ.

    Незабаром ми представимо оновлення, які допоможуть зробити кредитування в онлайні ще більш простим і безпечним.

Минулий рік був насиченим та продуктивним, і наша команда вже готує цікаві пропозиції, масштабні акції й класні розіграші на 2021 рік. Не пропустіть все найцікавіше — залишайтеся з MyCredit!

Сподобалися нововведення або з'явилися ідеї як поліпшити наш сервіс? Діліться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook або в Direct Instagram. Ми обов'язково прислухаємося до ваших порад та реалізуємо їх в майбутньому.