Як знайти хорошого юриста?

naiti-horoshego-yrista

У житті можуть несподівано виникнути ситуації, що вимагають термінового втручання кваліфікованого юриста. Це і дорожньо-транспортні пригоди, розлучення, аліменти, бізнес-супровід. Ситуацій безліч, а рішення одне - знайти собі хорошого юриста.

Є кілька шляхів знайти грамотного юриста:

  • Сайти з підбору фахівців, де доступні онлайн-консультації. Такі варіанти мають цілком низький цінник, чим приваблюють потенційних клієнтів;
  • Комерційні товариства з обмеженою відповідальністю;
  • Адвокатські палати.

Часто людям звичніше звертатися, покладаючись на рекомендації знайомих. Так бі мовити, звернутися до перевіреної особи, хто обслуговував раніше сусіда, колегу, родича. Це викликає більше довіри та вже є уявлення про якість, рівень кваліфікації.

Як зрозуміти чи хороший юрист?

Ринок послуг переповнений пропозиціями, але як з цієї маси вибрати грамотного та досвідченого юриста, який дійсно зможе вирішити поставлені завдання якісно, швидко, гарантовано. Ми підготували ряд порад, які сприяють знайти толкового юриста для роботи та інших цілей, і переконатися в його професіоналізмі:

  • В першу чергу, з’ясувати майстерність простіше по складеній документації, наприклад, договір на надання послуг. Якщо в ньому будуть невиразні формулювання, неточності, нелогічний порядок викладу, краще пошукати іншого фахівця;
  • Є інтернет-ресурс (приватний, спільний), де доступні відгуки про роботу, статистика;
  • Проведіть очну бесіду для формування власного враження;
  • Задавайте багато питань. Висококласний фахівець відповість по всіх пунктах дохідливо, не буде нервувати і збуджуватися;
  • Рекомендації - основний критерій, що свідчить про успішність минулих справ.

Безкоштовний або платний юрист?

Враховуючи досить високі ціни на послуги адвоката, великій частині населення він не по кишені. У таких випадках можна звернутися за безкоштовною допомогою. Її надають:

  • На юридичних факультетах в особі студентів-старшокурсників;
  • Державне бюро, чия допомога спрямована на слабозахищених верств населення (інваліди, малозабезпечені, постраждалі від надзвичайних лих);
  • Недержавні, благодійні, спонсорські організації.

Однак варто розуміти, що найманий фахівець працює на авторитет власного імені, результативність особистих показників, гонорари. В той час, як безкоштовний практично позбавлений мотивації.

Клієнт вирішує самостійно, виходячи з цілей і можливостей, проте практика показує, що правильно обрати юриста - успішно зробити половину справи.

Потрібні гроші на юриста?

Зазвичай, підписуючи угоду на юридичну допомогу, прийнято, як мінімум, вносити аванс. Коли всі можливі неприємності трапляються в один момент, грошей на оплату може не залишитися. У подібних непростих обставинах краще не очікувати дива, а моментально займатися пошуком коштів.

Найпростіше взяти кредит онлайн в мікрофінансової організації. Сьогодні найбільш демократичні умови висуває сервіс кредитування MyCredit, де повнолітні українці можуть отримати мікропозику за 15 хв. При першому зверненні доступно до 6000 грн, при подальших до 12000. Постійні клієнти отримують регулярні бонуси, знижки та автоматичне підтвердження.

Майкредіт має високий відсоток схвалених заявок (близько 95%), тому на підтримку тут можуть розраховувати всі категорії громадян. Таким чином, компанія виручить у складній ситуації всіх: від вчителів до бізнесменів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи