Як об'єднати всі кредити в один?

credit-v-odin

В ситуації, коли людина користується кількома активними позиками, можуть виникнути незручності з їх погашенням, оскільки кожен має свою суму і певні дні внесення платежів. Для комфортного повернення коштів в деяких структурах передбачена послуга під назвою консолідація, що значить об'єднати всі кредити в один для спрощення процедур. Це поняття плутають з рефінансуванням, яке означає взяти кредит в банку, щоб одноразово погасити старий. Виявляється, що більшість користувачів навіть не знають, що можна об'єднати кілька кредитів в один.

Отже, щоб об'єднати кредити, потрібно написати відповідну заяву в тій фінансовій компанії, з якою ви співпрацюєте, а також обов'язково проконсультуватися з менеджером, оскільки рішення виноситься індивідуально. Головна вимога - не допускати прострочень за поточними платежами і бути сумлінним клієнтом, тоді кредитор піде на зустріч і оформить нову угоду.

Чи можна кредити з різних банків об'єднати в один?

Виникає закономірне питання у тих, хто позичав кошти в різних структурах: як кредити з різних банків об'єднати в один? В першу чергу, потрібно знайти ту компанію, яка готова оформити подібну угоду. Об'єднання декількох позик вимагає від заявника:

  • Мати хорошу кредитну історію;
  • Зобов'язання по виплатах не повинні бути менше 3 місяців (у деяких - півроку);
  • Не брати нову позику як мінімум 6 місяців з моменту підписання.

Потрібно бути готовим до того, що можуть виникнути проблеми з початковими кредитодавцями. Якщо можливість дострокового погашення не була прописана в контракті, то вони швидше за все введуть штрафні санкції через порушення договору.

В якому банку можна об'єднати всі кредити в один?

На жаль, не багато фінансових організацій пропонують кредити різних банків звести в один. Але ми зібрали в таблиці ті компанії, які мають таку опцію, і запропоновані ними умови:

Організація Максимальна сума, грн Відсоткова ставка, % Термін, міс
IdeaBank 120 000 від 21,99 6-60
KredoBank 300 000 55,99 6-60
Таскомбанк 100 000 від 10 1-48

Кожен з них пропонує свої умови і вигідні пропозиції. Наприклад, в Ідея банку можна об'єднати всі кредити в один і знизити відсоткову ставку, тим самим щомісячний платіж стане менше, що трохи знизить тиск на сімейний бюджет. Така співпраця взаємовигідна, оскільки банк таким шляхом залучає нових клієнтів і, отже, дохід від них.

Об'єднання кредитів — це вигідно!

Об'єднання кредитів — це вигідне рішення для позичальника, бо він отримує нові більш лояльні умови виплат. Переваги консолідації:

  • Можливість знизити ставку за відсотками;
  • Вносити фіксований платіж в одному місці, не плутатися в безлічі реквізитах і різних днях внесення платежів;
  • Співпраця з однією організацією на чітких умовах;
  • Поліпшується КІ і підвищується рейтинг клієнта;
  • Це реальний шанс законно вилізти з боргової ями, не завдаючи шкоди своїй КІ.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи