Як взяти гроші в розстрочку в банку?

v-rassrochky-v-banke

Потрібна велика сума грошей на велику покупку? До знайомих в такому випадку звертаються одиниці, а ось взяти гроші в розстрочку в банку здається хорошим виходом з положення. Найбільш простий спосіб - оформити банківську картку з кредитним лімітом. Спочатку він буде невеликим, але в залежності від доходів/витрат може бути збільшений до 20-30 тис. гривень. Ви зможете скористатися кредитними коштами в будь-який час. Деякі кредитори (наприклад, приватбанк) пропонують пільговий період для повернення грошових коштів - до 55 днів. Якщо ви повернете суму вчасно - відсотки не нараховуються. Отримати гроші в розстрочку в Приватбанку можна, витративши всього півгодини і погодивши кредитний ліміт. Правда, початкова сума кредитного ліміту встановлюється банком і може коливатися від 500 грн до 3000.

Ще один спосіб - оформити споживчий кредит. Для цього вам знадобиться паспорт, ІПН, довідка про доходи за півроку. Деякі банки просять назвати поручителів, записують їх контактні дані, спілкуються з ними по телефону, щоб підтвердити платоспроможність і порядність.

У яких банках є можливість взяти гроші в розстрочку?

Гроші в розстрочку можна взяти практично в будь-якому українському банку. Як приклад розглянемо Альфа банк. Зручно, що попередню заявку ви можете заповнити онлайн. Гроші в розстрочку в Альфа банк надаються в розмірі 500000 гривень на період до 60 місяців. Відсоток залежить від суми і терміну і може складати від 28% до 86.2% річних.

Популярністю користується і розстрочка грошей в банку Укрсиббанк доступна до 150000 терміном до 60 місяців. Надбавка від 67% в рік. Застава або поручитель не знадобляться.

Що робити, якщо гроші знадобилися терміново і рішення банку чекати ніколи?

Якщо чекати рішення по заявці на кредит в банку немає часу, пропонуємо простий і вигідний спосіб - мікропозика в MyCredit. Оформлення відбувається повністю онлайн і займе не більше півгодини. Ми надаємо кредити не тільки працюючим громадянам, а й пенсіонерам, студентам, мамам в декреті і людям, які залишилися без роботи. Перелік документів для оформлення набагато менше, в порівнянні з банківським кредитуванням. Не знадобиться поручитель, застава і довідка про доходи. Ми довіряємо своїм клієнтам і створюємо для них максимально комфортні умови: у нас можливе дострокове погашення, безкоштовна відстрочка платежів. Для нових клієнтів діє спеціальна пропозиція - 0,01% за день користування, а також до 90% знижки на наступну позику. Сервіс працює 24 на 7 і навіть в свята і вихідні дні ви можете розраховувати на фінансову підтримку.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи