Який банк дає кредит без застави?

Який банк дає кредит без застави?

Питання правильного кредитування завжди є актуальним. Все частіше ми звертаємося за оформленням позики і зазвичай навіть не читаємо умови договору, просто вірячи словами співробітника. Через деякий час виявляється, що слід платити великі комісії, страховки, а єдине, що знаємо точно, так це з терміном.

Коли трапляються проблеми, потрібні гроші - терміново, швидко і бажано, щоб про це ніхто не знав. Насамперед ми звертаємося в банк в надії, що зможуть допомогти. Але кредитор ніколи не втратить свою вигоду, навіть якщо обіцяно «0% річних». Вся справа в тому, що за законом банки не мають право надавати безпроцентну розстрочку, а тому якщо процентна ставка низька, готуйтеся до високої плати за обслуговування, оплати додаткових сервісів (СМС-інформування, інтернет-банкінг, страховка тощо).

Ще в 2014 році практично кожен безробітний українець міг взяти кредит без застави. Ні довідки про доходи, ні офіційного працевлаштування в багатьох фінансових установах не було потрібно. За період кризи лояльність зникла, кредитний портфель впав, а повернення - погіршився. Саме тому кредитору важливі гарантії: зарплата, майно, порука або застава, який є найбільш ефективним методом боротьби з невиконанням зобов'язань.В Україні мало банків дають кредит без застави на велику суму. Але крім надання прав на квартиру або машину, клієнт повинен відповідати критеріям:

  • Мати стабільний законний заробіток;
  • Перебувати на останньому місці роботи не менше 6 місяців;
  • Наявність іншого особистого майна;
  • Перебування у шлюбі і наявність повнолітніх дітей (як плюс);
  • Не робити шахрайських дій по відношенню до банківської системи в минулому;
  • Позитивна кредитна історія.

Готуйтеся до того, що взяти кредит без застави можна, але потрібно буде витратити достатньо часу.

Які банки України дають кредит без застави і на яких умовах?

Беззаставні позики обходяться дорожче, так як фінансова установа намагається убезпечити себе від негативних наслідків. Але все ж краще переплатити кілька сотень гривень і при цьому залишитися власником свого будинку і мати право розпоряджатися ним - на період оформлення угоди на заставне житло нотаріусом накладається заборона на відчуження. Дані вносяться до Єдиного державного реєстру та залишаються в ньому до повного виконання зобов'язань.

На прикладі таблиці нижче порівняємо умови кредитування в Україні (10000 гривень на 12 місяців):

Банк Ставка Разовая комісія Щомісячна комісія Початковий внесок
Idea Bank 16% 2% - 0%
Мегабанк 10% - 2% 0%
Укрсоцбанк 17.5% - 2.75% 0%
ПУМБ 17% - 2% 0%
Кредобанк 3.5% ні 3.5% 0%

Онлайн-кредитування без застави майна

Вигідніше і надійніше брати кредит без застави в Інтернеті, наприклад, через сервіс MyCredit, де займ до 3000 гривень можна отримати за 15 хвилин в будь-який час доби. Не важливо, де ви працюєте, отримуєте зарплату офіційно або просто підробляєте, вчітеся в університеті або отримуєте пенсію - беззаставну позику може оформити кожен.

Щоб отримати позику, потрібно пройти 3 прості кроки:

  • Зайти на сайт MyCredit, вибрати суму і термін;
  • Вказати номер банківської картки та мобільного телефону;
  • Пройти авторизацію і чекати зарахування грошей.

З онлайн-кредитуванням зовсім неважливо, який банк дає кредит без застави, адже більшість українців давно користуються послугами сервісу MyCredit, де фінансове питання вирішується швидко, без зайвих витрат і не навіть виходячи з дому.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи