У скільки разів може збільшитися борг по кредиту в мікропозиці?

vo-skolko-mozhet-vyrasti-dolg

І хочеться, і колеться... Так відчуває себе людина, яка вирішила позичити гроші. Складно вибрати вигідні умови, надійну фінансову установу, а головне — визначити, у скільки разів може збільшитися борг по кредиту в мікропозиці. Але все можливо, якщо заздалегідь вивчити корисну інформацію. Пропонуємо зробити це зараз!

Як формується сума виплати по кредиту

Позика, як багатошаровий пиріг, складається з 3-4 частин. Якісь із них очевидні, а якісь стають сюрпризом. Позичальник, який планує взяти гроші в борг, повинен знати про всі!

  • Тіло. Це сума, отримана на руки: без відсотків, пені та додаткових нарахувань. Займаєте 500 грн? Значить, це і є тіло кредиту.
  • Відсоткова ставка. Це відсоток, що нараховується на тіло. Він впливає на річну відсоткову ставку. Наприклад, для позики під 1,99% в день річна ставка складе 726,35%.
  • Комісія за послуги нотаріуса і страховика. Стягується згідно з внутрішніми правилами компанії-кредитора.
  • Пеня при невиконанні зобов'язань. Це штрафний відсоток, що нараховується щодня в разі прострочення платежів. Він впливає на те, у скільки разів може вирости борг по кредиту, не виплаченого вчасно.

Таким чином, фінальна сума відшкодування залежить від багатьох чинників: відсоткової ставки, умов нарахування відсотків, «значності» прострочення.

Тривалість має значення

Позичити гроші на 30 днів або на 64? Не варто поспішати з рішенням! Термін погашення впливає на те, у скільки разів може вирости борг по мікропозиках. На короткострокові кредити простіше зважитися, але важче виплатити без прострочень. А значить сума відшкодування збільшується!

Досвідчені позичальники радять виплачувати борг частинами, оформляючи довгостроковий кредит. Якщо зайняти так 500 грн під 1,6%, сума до повернення складе 856 грн (чотири платежі по 214 грн).

Чи можна обійтися без відсотків?

Ми з'ясували, як впливає відсоткова ставка на фінансове благополуччя позичальника. На жаль, зовсім уникнути її не можна. Законодавчо заборонені безвідсоткові умови. Але фінансові організації придумали обхідні шляхи.

Страшно взяти позику вперше? Обирайте кредит з мінімальним відсотком: 0,01%. Він видається на термін до 30 днів для залучення клієнтів і підвищення лояльності. Прекрасний варіант для новачків!

Як самостійно розрахувати можливий борг по кредиту

У сучасному світі не потрібно розбиратися в тонкощах нарахувань, розмовляючи з менеджером. Всі розрахунки проводяться онлайн! З ними впорається навіть людина, що ненавидить математику в школі. Потрібно просто використовувати кредитний онлайн калькулятор. Він працює швидко і просто: вибираєте суму, термін погашення, дивіться на екран.

Система розрахує відсоток і фінальну суму відшкодування. Якщо умови підходять, відправити запит на отримання грошей можна відразу. Дуже зручно!

Що робити, якщо виникло прострочення по кредиту?

Як вибрати вигідні умови, ми розібралися. Але що робити, якщо «вписатися» в терміни не вдалося? Виручить пролонгація кредиту на необмежений термін! Вона передбачена в MyCredit і є однією з головних «фішок» сервісу поряд з такими перевагами, як:

  • Робота 24/7.
  • Лояльність до позичальників від 18 до 70 років.
  • Мінімальні вимоги — громадянство України і наявність банківської карти.
  • Чесність і відкритість. Публічна інформація розміщена на сайті!
  • Відсутність прихованих комісій.
  • Лояльність: акції, промокодом, найнижчі відсотки на кредит!
  • Технологічність. Рішення приймає скорингова система, враховуючи більш 100 параметрів.
  • Мобільний додаток. Отримуйте кошти, де і коли завгодно за допомогою пари кліків на смартфоні.

Переконайтеся, як це зручно, прямо зараз!

img
Альбіна Марченко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи