Зарплатний кредит від Mycredit

zarpl-credit

Багатьом з нас знайома ситуація, коли гаманець порожній, а авансу ще чекати тиждень. І в цей час, як на зло, закінчуються продукти, ламаються речі. Для вирішення дрібних побутових проблем можна оформити кредит зарплатний від сервісу онлайн-кредитування MyCredit. Терміновий кредит до зарплати - ефективний вихід не розтягувати останні гроші до зарплати, а грамотно взяти необхідну суму на кілька днів. Головне, погасити позику в зазначений термін, щоб не допускати прострочень.

Що таке зарплатний кредит і де його можна отримати

Простими словами, зарплатний кредит - це кошти, що взяті в борг до зарахування заробітної плати. Це спосіб "протягнути" пару-трійку днів, особливо не переплативши за послугу, оскільки перша позика видається під 0,01%, а на наступні діє знижка. Мікропозику до зарплати найшвидше отримати в сервісах онлайн-кредитування. Вони діють негайно, а кошти перераховуються за 10-20 хвилин.

Банківські структури також пропонують дану послугу, проте практично у всіх випадках ця опція передбачає оформлення кредитної картки в рамках конкретного банку. Вам доведеться підготувати необхідні документи, відвідати відділення і дочекатися своєї черги. Таким чином, процедура значно затягнеться, а сервіси мікрокредитів дають можливість отримати кошти негайно.

Що робити, якщо закінчилися гроші, а зарплата ще нескоро

Коли потрібні гроші до зарплати, перше, куди варто звернутися за терміновою фінансовою підтримкою - інтернет-сервіс мікрокредитування Майкредіт, де:

  • Гроші видаються швидко - за 15 хв;
  • Працює цілодобово, без вихідних/свят;
  • Кредитна історія практично не впливає на схвалення;
  • Відсоток прийнятих заявок - 95/100;
  • Мінімальний набір документів - тільки номери паспорта, податкового коду, банківської картки;
  • Послуга доступна для всіх категорій українців, які досягли повноліття.

MyCredit допоможе впоратися з тимчасовими фінансовими труднощами швидко і на найвигідніших умовах.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи