Приватний займ безробітним

chastnyj-zaim-bezrabotnym

Як відомо, більшість банківських структур не дають кредит непрацюючим. Це пов'язано з тим, що людина не має стабільного джерела доходів, а банк, як наслідок, не отримує гарантій в платоспроможності позичальника. Тому громадяни, які працюють неофіційно, шукають інші шляхи кредитування при виникненні потреби в додаткових фінансах.

На відміну від банків, приватну позику безробітним надають інвестори, якими виступають звичайні фізособи без ліцензій і сертифікатів. Їх основна відмінність — наявність оборотного капіталу та бажання його примножити, не вдаючись до оформлення депозитів. Кредитування фізосіб — доступна послуга, проте співпраця з приватними займодавцями може закінчитися судовими розглядами і втратою майна.

На яких умовах кредитують приватні особи?

Взяти гроші безробітному з боргами від приватних осіб не так складно, оскільки фізособи не встановлюють жорстких критеріїв для потенційних клієнтів. Вони допомагають тим, кому зазвичай відмовляють ліцензовані структури, за рахунок чого і мають постійну клієнтуру.

Оскільки діяльність неліцензованих кредиторів не регламентується стандартами, займ безробітним від приватної особи переважно пропонується на умовах, що залежать від конкретного випадку та домовленості. Але в цілому тенденції такого співробітництва непривабливі:

  • встановлюється висока процентна ставка;
  • гроші надаються під заставу нерухомості або автотранспорту.

Подібні угоди нерідко завершуються примусовим стягненням квартири або машини, оскільки позичальник не справляється з серйозним кредитним навантаженням та великими відсотками, а за умовами договору він втрачає предмет застави в разі невиконання боргових зобов'язань.

Які у вас є альтернативи?

Щоб не співпрацювати з напівлегальними бізнесменами, які за самого початку переслідують ідею отримати заставний об'єкт, краще звернути увагу на альтернативні джерела фінансування. Так, кредит боржникам та іншим категоріям населення видають без проблем не тільки приватні інвестори, але й мікрокредитні компанії.

Сервіс MyCredit пропонує всім повнолітнім українцям оформити мікропозику онлайн за двома документами — громадянському паспорту та ідентифікаційному коду. Інші персональні дані підтверджувати не потрібно, тому довідки з роботи, банківські виписки, документальні підтвердження права власності та інші папери не потрібні.

У «МайКредіт» схвалення отримують 9 з 10 онлайн-заявок, що гарантує можливість оформлення позики будь-яким категоріям позичальників, включаючи боржників, пенсіонерів, студентів. Ми пропонуємо комфортне та швидке кредитування всім бажаючим на прозорих умовах, а також програму лояльності для постійних користувачів. Вибравши MyCredit один раз, ви отримаєте надійного фінансового партнера!

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи