Що робити, якщо програв всі гроші і заліз в борги?

chto-delat-esli-proigral

ННе варто відразу винити людину, яка програла в азартні ігри купу грошей. Можна припустити, що він - новачок і просто програв по недосвідченості, а якщо він - завзятий гравець і це черговий програш, часу на звинувачення просто немає. Спочатку потрібно знайти гроші і вирішити проблеми, а потім вже можна перейти до виховних заходів. Тому знати, де знайти гроші - це перше питання.

Коли програв всі гроші на ставках і заліз в борги - це ситуація не з приємних. Тут навіть складно до кого-небудь звернутися за допомогою, тому що відразу почнуться докори, розмова про те, що так не потрібно було робити і ви самі винні. Якщо ви азартний гравець і при кожній слушній нагоді граєте в ігри на гроші, ставите ставки і вам не завжди таланить, а сьогодні ви якраз програли всі гроші:

  • У букмекерській конторі;
  • У карти, покер;
  • На Форекс;
  • В автомати;
  • У Казино.

Не варто переживати. Головне - вирішити цю проблему, а після вже варто думати про те, що відповідати родичам і як краще від цього позбутися.

Не намагайтеся відігратися!

На пориві азарту дуже часто думаєш, що варто все ще раз поставити на кон і відігратися: і на цей раз обов'язково поталанить. Насправді не варто. Якщо програв всі гроші на Форекс, наприклад, відігратися вже не вийде. Без внесення нової суми, доступ до біржі буде просто закритий. Коли програв всі гроші в покер, які узяв в кредит, відігратися можна, але не варто лише тому, що це не має сенсу і досить ризиковано. Лише уявіть ситуацію, коли ви програли всі гроші і замість того щоб зупинитися, ви почали грати знову і тепер винні у декілька разів більше.

Розкажіть всю правду дружині

Як жити якщо все програв і купу грошей, які винен банку? Насправді, все ж варто спробувати звернутися до родичів. Найчастіше після маси докорів, годин виховання, вони допомагають. Дружина, звичайно, засуджуватиме чоловіка за те, що він «спустив» родинний бюджет. Але дружина: як людини з холодним розумом в даній ситуації, допоможе знайти швидко вихід. Врешті-решт, проблему легко вирішувати спільно. Звичайно, важливо розуміти суть проблеми і усвідомлювати, що винуватцем є ви, проте оскільки все у ваших руках, все ще можна виправити. Тим більше що борг - це не найбільша проблема. Досить просто знайти гроші – і питання закриється.

Лікуєте ігрову залежність

Коли програв всі гроші в букмекерській конторі вже який раз, варто задуматися про те, що це - ігрова залежність. Як і будь-яка залежність, вона вимагає лікування і краще звернутися до кваліфікованого психолога. Це не є настільки серйозним захворюванням, проте приносить масу дискомфорту в особистому і родинному житті. Людина просто відволікається від звичайного побуту і акцентує свою увагу на іграх.

Не впадайте у відчай

Якщо вас вже мучить думка про те, яке буде покарання за несплату кредиту, якщо ви його вже встигли взяти, щоб покрити борги, або у вас з'явився знову борг на велику суму, не варто впадати у відчай. В першу чергу можна придумати, що можна зробити, і як швидко знайти кошти для погашення. Навіть якщо сталася передача кредиту колекторам, зрозумійте, що головне - це повернути узяте і більше не повторювати помилок.

Якщо йдеться про суму до 10 000 гривень, найбільш простій спосіб, - це взяти кредит без довідки про доходи в Інтернеті. Популярним сервісом в Україні є Майкредит. Тут термінова онлайн позика на карту в сумі до 3000 грн. під 0 відсотків для перших клієнтів і до 10000 грн. - для повторних.

Умови одні з найвигідніших в Україні. Термін кредитування - до 35 днів з можливістю самостійно його продовження. Якщо 10000 гривень мало, попросіть подати заявку на кредит також вашу дружину - заборони на оформлення відразу всією сім'єю немає. Тому загальну суму можна збільшити відразу на 10000 або більше, що дозволяє вирішити будь-яке питання і все повернути без допомоги банку. Не варто чекати, якими будуть дії банку при невиплаті кредиту, просто візьміть кошти в Майкредит і погасіть вашу заборгованість.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи