Де взяти гроші на одяг?

03-05-2006

Фінансові ситуації бувають різні: у когось не вистачає грошей на автомобіль, а хтось банально не може дозволити собі купити одяг. Багатьом складно сьогодні одягнути не тільки себе, але сім'ю і дітей. Новий одяг коштує дорого і перед кожною покупкою робиш вибір: невисока ціна або гарна якість.

Якщо немає грошей на одяг або зарплати, щоб купити нові чоботи й куртку на зиму, просто не вистачить, можна звернутися за допомогою до родичів або знайомих. Звичайно, друзі не відмовлять у допомозі, що в нинішній економічній ситуації у кожен намагається економити і відкладати гроші, тому займати їх кому-то - якась недозволена розкіш.

Що робити в такій ситуації? Завжди можна спробувати звернутися в банк і позичити кошти готівкою. Однак, якщо банк дізнається, що у клієнта немає грошей на новий одяг, швидше за все, його платоспроможність під питанням, отже, співробітники задумаються, а чи видавати кредит такому позичальнику. У такому випадку, якщо немає грошей на гарний одяг, буде простіше купити її відразу в кредит в магазині. Але зазвичай кредитування практикують взуттєві великі мережі або магазини з продажу хутряних і шкіряних виробів, тому придбати кофту або светр не вийде.

Оптимальним варіантом, яким завжди можна скористатися, є сервіс MyCredit- онлайн майданчик в Інтернеті, де можна отримати кошти в позику під відсоток. Як і інші кредит-сервіси, MyCredit дозволяє оформити угоду за 15 хвилин і швидко взяти гроші в борг в Україні..

Взяти гроші на одяг від Майкредіт - справа 20 хвилин!

Ситуації, чому не вистачає коштів, щоб одягнутися, бувають різні. Одним чоловік не дає на одяг, в інших випадках потрібні гроші на одяг багатодітним. У всякому разі це - проблема і вирішувати її потрібно. Щоб не зіткнутися з можливими відмовами друзів, родичів або банку, не бійтеся взяти кредит від Майкредіт.

Сервіс кредитує на невеликі суми (до 3000 грн) і термін (до 35 днів), чого буде цілком достатньо, щоб купити потрібну річ і погасити борг вже з наступної зарплати.

Чому вигідно взяти гроші в Майкредіт:

  • Клієнт сам вибирає, скільки грошей він хоче отримати;
  • Клієнт сам вибирає термін кредитування;
  • Переплата складе всього 0,99% в день - менше ніж в банку;
  • Можливість відстрочки платежу до 3-х календарних днів;
  • Без довідок про доходи, поручителів і застав.

Хочете вирішити фінансові проблеми так, щоб про них ніхто не дізнався?

Погодьтеся, багатьом, хто не знає, де взяти гроші на новий одяг, часто ніяково. І звертатися до друзів з проханням про допомогу, що немає грошей на кофту або куртку не зовсім комфортно. Не менш незручна ситуація, коли хтось пробує звернутися в банк або в ломбард, де під заставу золотого кільця отримує на руки суму. Природно, співробітник запитає про мету кредитування і багато хто вважає, що якщо сказати неправду, можна отримати відмову. Насправді, позичити гроші в Україні, щоб одягнутися годі й оголошуючи цілі, більшість кредитів або позики в ломбарді - без цільові, а це значить, що питання співробітника чисто формальний і ніяк не впливає на схвалення заявки.

Угода в MyCredit - конфіденційна, а це значить, що ні про ваших персональних даних, ні про іншої інформації по кредиту 3-и особи не дізнаються.

Якщо немає грошей на новий одяг, не варто соромитися. Оформити кредит - ваше законне право і пояснювати, з яких причин ви вирішили це зробити пояснювати ніхто не зобов'язаний. Якщо ви хочете бути впевненим у схваленні заявки, надійності партнера, можете взяти кошти в Майкредіт, де за 20 хвилин можна вирішити фінансові проблеми і відразу відправитися на шопінг.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи