Де взяти гроші в розстрочку без відсотків?

dengi-v-rassrochky-bez-procentov

Плануєте купити дорогу річ, а грошей не вистачає? Добре, що безліч магазинів пропонують можливість оплатити товар частинами - серед них магазини техніки, косметики та парфумерії, меблеві, магазини аксесуарів і дизайнерських речей. Вартість ділиться на рівні частини, оплати відбуваються щомісяця і встановлюється строк кінцевої виплати. Це і є розстрочка в традиційному розумінні терміна. Що ж таке розстрочка грошей без відсотків? Розберемося нижче.

Які організації видають гроші в розстрочку безпроцентно?

Поняття фактично стало синонімом кредиту і тепер часто вживається в такому контексті. Відповідно, взяти грошей в розстрочку без відсотків можливо в будь-якому банку або мікрофінансовій компанії, що пропонує таку послугу.

Так, гроші в розстрочку в Києві без відсотків можна отримати за допомогою кредитної картки. Наприклад, в Приваті пільговий період становить 55 днів і за нього % не нараховується. Варто домовитися про невеликий нюанс: кредитор на свій розсуд встановлює початковий розмір грошового ліміту (в залежності від доходів клієнта) і навряд чи перший раз узгодять велику суму.

Взяти гроші в розстрочку без відсотків в Києві, Харкові, Чернігові, і інших містах України пропонують сервіси мікрокредитування. На ринку функціонує близько 800 подібних організацій, проте MyCredit пропонує спеціальні умови "перша позика під 0,01%", що є серйозною перевагою перед іншими компаніями.

На яких умовах можна взяти грошей в розстрочку

Ми пропонуємо лояльні умови як для нових, так і для постійних користувачів. При першому зверненні можна взяти гроші без відсотків в розстрочку, з другого звернення в сервіс можна знизити ставку завдяки промокодам на знижку до 90%. Позика в розстрочку без відсотків на картку передбачає найнижчу ставку на ринку - 0,01%.

Щоб подати заявку необхідні лише паспорт, ідентифікаційний код, банківська картка, і будь-який пристрій з виходом в інтернет. При цьому не потрібно їхати в офіс і стояти в чергах. Весь процес займає не більше півгодини. Гроші отримуєте на особисту картку і відразу можете ними скористатися.

Куди звернутися за першою розстрочкою?

Як вибрати, де взяти позику без відсотків? Зверніть увагу на рейтинг компаній, відгуки клієнтів, а також умови погашення і графік роботи. Крім того, що у нас діє розстрочка грошей без відсотків на вигідних умовах, ми працюємо в режимі 24 на 7, а також у вихідні дні та свята. Є можливість дострокового погашення, функція пролонгації - продовження кредиту. І навіть реструктуризації - якщо ви з якоїсь причини не можете внести потрібну суму вчасно.

Сервіс працює на ринку більше 3-х років і комфорт та зручність клієнтів у нас на першому місці. Ми гарантуємо захист персональних даних, безпеку платежів і повну конфіденційність. Не дзвонимо близьким, на роботу, і без крайньої необхідності не будемо дзвонити навіть позичальникові особисто. Ми з готовністю співпрацюємо з усіма категоріями громадян: пенсіонерами, студентами, мамами в декреті, безробітним. І при цьому схвалюємо 90% заявок користувачів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи