Де взяти кредит на весілля?

Де взяти кредит на весілля?

Кожна дівчина ще з дитинства уявляла весілля казковою церемонією, де вона - принцеса, а наречений - чарівний принц. Свято в світлих відтінках, багато щасливих гостей, батьки з зворушливими посмішками, кращі друзі і дружки, які шикуються в чергу, щоб зловити букет нареченої. Хлопець же не так яскраво представляє цей день, для нього весілля - це час, коли настає нова, сімейна відповідальність. Тепер він - чоловік - глава сім'ї, головний годувальник і майбутній батько. Але як би там не було, день одруження дуже важливий, кожен хоче, щоб він запам'ятався на все життя.

Весільна підготовка супроводжується обов'язковими витратами: замовлення фотографа, букета, квіткове оформлення, оренда ресторану, замовлення листівок для гостей і багато-багато іншого. Кожна деталь коштує чималих витрат і можливість взяти кредит на весілля, як не можна до речі. Тим більше, знаючи, що розтрати швидко окупляться подарунками гостей і погасити позику можна швидко, без проблем. Але заява в РАГС подається за один місяць до церемонії, а оформлення позики в банку може «затягнутися» на тиждень. І як же бути, якщо за три тижні весь перелік важливих передвесільних справ можна просто не встигнути зробити? Можна взяти кредит онлайн, наприклад, через сервіс MyCredit, за допомогою якого можна вирішити будь-які фінансові проблеми.

MyCredit - важливі моменти для клієнта

Звичайно, в Україні деякі банки пропонують швидке оформлення позики. Але «швидко» не означає «без проблем». Найчастіше банк додатково вимагає подання довідки про доходи, довідку з місця роботи. І навіть якщо онлайн заявку можна подати на сайті і дочекатися дзвінка менеджера, який вже протягом 1 години озвучить рішення, клієнтові в будь-якому випадку потрібно буде їхати до відділення для підписання договору.

Сервіс MyCredit дозволяє взяти кредит онлайн, не виходячи з дому. Будьте впевнені, для вирішення будь-якого фінансового питання вам знадобиться всього лише 20 хвилин часу і кредитні кошти будуть зараховані на банківську карту. Навіть якщо у випадковому нічному листуванні з фотографом вирішили терміново внести аванс - немає проблем, на сайті MyCredit взяти кредит на весілля можна в режимі 24/7.

Розглянемо головні умови:

  • Максимальна сума кредитування - 3000 гривень. Може скластися враження, що суми вистачить хіба що для оплати оренди лімузина, але в сервісі не заборонено оформляти кредиту родичам, тому отримати позику можуть відразу все батьки молодих і всі, хто бажає допомогти.
  • Термін кредитування - до 35 днів.
  • Меню сайту зручно: суму і термін кредитування клієнт вибирає самостійно, залишок до погашення доступний з моменту оформлення заявки. Процентна ставка становить від 1% до 45%.
  • Зарахування грошей на рахунок відбувається протягом 20 хвилин з моменту подачі заявки.
  • У будь-який час клієнт може звернутися за консультацією по телефону гарячої лінії - підтримка клієнтів працює цілодобово.

Для того щоб взяти кредит на весілля через сервіс MyCredit, вам не потрібно витрачати багато зусиль і часу. Звичайно, суми не вистачить на все весілля, але вирішити кілька завдань цілком можливо. Отже, вам для оформлення вам потрібно:

  • Пройдіть просту реєстрацію на сайті;
  • Створіть особистий кабінет для управління кредитом.
  • Вкажіть свої паспортні дані, номер мобільного телефону;
  • Вкажіть джерело доходу;
  • Залиште номер карти будь-якого банку України.

Всього 5 кроків і 5 хвилин часу - взяти кредит в MyCredit дуже просто! Крім того, на момент подачі заявки ви відразу бачите лічильник часу, після закінчення якого гроші будуть на рахунку. За цей час може передзвонити менеджер для уточнення даних заповненої заявки. Не переживайте, MyCredit рідко відмовляє у видачі, а тому можна сміливо планувати, які весільні завдання можна вирішити вже зараз.

Як погасити кредит?

Сервіс MyCredit дає можливість оплачувати кредит на весілля будь-яким зручним способом. В особистому кабінеті є функція погашення за допомогою банківської карти, причому клієнт може вибрати - погасити всю суму, частину або тільки відсотки. Можливо, внести оплату через касу банків-партнерів, термінали самообслуговування з зазначенням кредитних реквізитів.

MyCredit - надійний помічник

Щоб взяти кредит онлайн, вам не потрібно переживати про свою кредитну історію, вказувати завищені дані по доходах, залишати заставу або шукати поручителів. Для оформлення позики достатньо бути повнолітнім громадянином України і надати паспорт, ІПН.

Звичайно, підготовка до весілля завжди проходить в метушні і вимагає великих витрат: весільна сукня, новий костюм, прикраси, зачіска, послуги дизайнера для оформлення залу і виїзної церемонії - і це далеко не повний список. Як би там не було, з MyCredit можна взяти кредит на весілля в будь-який час дня і ночі і вирішити фінансові проблеми швидко і без зусиль.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи