Як взяти кредит, якщо ти в чорному списку?

kak-vzyat-kredit

Банк завжди звертає увагу на кредитну історію, коли приймає рішення по заявці, тому взяти гроші із зіпсованою фінансової репутацією буде складно. Які в такому випадку можна розглядати варіанти і чи будуть вони економними?

З якої причини співробітники схвалюють або відхиляють заявку - невідомо. Залишається тільки припускати. Як триває цей процес? Хтось думає, що співробітник самостійно приймає рішення, сидячи на місці, хтось - що документи передаються в головний офіс і там вже відбувається аналіз. Насправді ж все простіше, особливо якщо мова йде про угоду на невелику суму. І тим, хто хоче взяти кредит без довідки про доходи, це буде цікаво.

Спробувати взяти кредит з поганою кредитною історією без гарантій того, що він все-таки буде виданий, можна спробувати тільки на невелику суму або на товар, тому що чим дорожче угода, тим ретельніше банк «придивляється» до клієнта і вимагає подати додаткові документи.

Документи, що свідчать про наявність у власності будинку, квартири, машини - є для організації юридичними гарантіями того, що навіть якщо коштів для погашення боргу буде недостатньо, буде мати сенс звернутися в суд. У процесі виконавчого провадження можна буде погасити борг за рахунок особистого майна позичальника.

Хто готовий дати кредит боржникам?

Кількість банків, що кредитують в 2017 році значно менше, ніж в 2013. Саме в цей проміжок часу допускалося чимало прострочень.

У 2017 кредит для тих, хто в чорному списку можна спробувати оформити в банку, ломбарді, кредитній спілці, онлайн-сервісі. Як виглядає сама процедура?

Клієнт звертається до відділення або до брокера, заповнює анкети. Анкетні дані вносяться в систему, яка вже і приймає рішення в автоматичному режимі про те, чи можна видавати гроші чи ні. Даних для аналізу багато:

  • Як закривалися минулі угоди;
  • Скільки незакритих на поточний момент;
  • Місце роботи; скільки провели на останньому місці;
  • Зарплата і додатковий дохід;
  • Майно;
  • Вік;
  • Перебування у шлюбі;
  • Судимості; судові розгляди з іншими кредиторами.

Якщо отримати кредит, якщо ти в чорному списку в банку буде складніше, проблем з ломбардами та онлайн-сервісами, наприклад, МайКредіт, не виникне. Але в ломбарді обов'язково потрібно вносити заставу - коштовності, техніку, ін. А якщо потрібно буде викупити майно, готуйтеся до переплати 200% і вище. Залишається тільки онлайн-кредитування, яке поступово витісняє з ринку банківське, так як готове запропонувати дешеві позики на невеликі суми.

Підіб'ємо підсумки

Оформити заявку на кредит від Майкредіт буде легко. На відміну від банків не доведеться особисто відвідувати відділення, офіс, робити копії документів, збирати довідки, що підтверджують дохід. Також при оформленні співробітники не будуть дзвонити друзям, родичам, колегам і ставити тим самим клієнта в незручне становище.

Після реєстрації гроші надійдуть на рахунок всього за 20 хвилин і головне, тут можна взяти кредит, якщо ти в чорному списку. Чому так і чи не брехня це?

Принцип роботи MyCredit виглядає інакше, ніж в будь-яких інших кредитних організаціях. За рахунок того, що суми позик невеликі (до 3000 грн), клієнтові легше вносити обов'язковий платіж, а якщо виникає проблема, він може її самостійно вирішити, просто продовживши термін виплати. Фінансове навантаження знижує ризик невиплати, тому сервіс готовий запропонувати такі вигідні умови, ніж банки, чим і приваблює тисячі українців щодня.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи