Які банки дають кредит студентам?

Які банки дають кредит студентам?

На жаль, проблеми можуть виникнути у кожного незалежно від віку. І чим молодша людина, тим більше проблем йому належить вирішити: навчання, аренда житла, підручники, курси. Студентам, наприклад, завжди потрібні гроші, і просити в борг у батьків - не завжди зручно і можливо. Як діяти в такій ситуації, як вирішити всі проблеми «одним махом»? Взяти кредит.

Щоб отримати кредит студентам, клієнту потрібно відповідати вимогам банку:

  • Стабільний офіційний дохід;
  • Працевлаштування;
  • Мінімальний вік позичальника 21 рік (в більшості банків);
  • Наявність особистого майна (квартира, автомобіль);
  • Гарна кредитна історія.

Але яка людина може відповідати зазначеним критеріям у віці 18 або навіть 21 років? Більшість студентів вчиться на стаціонарній формі навчання, не можуть дозволити собі пропускати навчання, щоб працювати. Хіба що це буде вечірня форма навчання і робота на півставки. Як правило, учні ВНЗ працюють неофіційно - такий дохід банком не приймається до уваги.

З'ясовувати, які банки дають кредит студентам - просто. Досить проаналізувати умови кредитування п'яти популярних банків України (сума кредитування - 1000 гривень строком на 3 місяці):

БанкЩомісячний платіжМінімальний вік позичальникаДовідка про доходи
Альфа Банк 340 грн 18 років Ні
ПУМБ 373 грн 18 років Ні
Креди Агриколь Банк 365 грн 18 років Ні
Идея Банк 382 грн 18 років Ні

Що стосується того, які банки видають кредит студентам, є цікавий факт. Зазначені в таблиці банки вказують, що у клієнта повинен бути тільки паспорт громадянина України та ІПН, тобто передбачається, що 18-річний громадянин, може оформити навіть кредит онлайн на картку або отримати позику готівкою. Але кожен банк оцінює благонадійність клієнта в сукупності з іншими критеріями (робота, майно, кредитна історія), а ось чи схвалить банк кредитну заявку - невідомо. Причина відмови не повідомляється, тому клієнт буде тільки здогадуватися, що саме не так.

Труднощі банківського кредитування

Навіть якщо зрозуміти, які банки видають кредит студентам в Україні - нескладно, варто проаналізувати реальні труднощі, які можуть виникнути при оформленні позики, отриманні кредиту онлайн на картку.

По-перше, велика трата часу. На збір документів можна витратити 2 14 днів: довідка з місця навчання, з місця роботи про доходи (стипендії), ін. Черга в деканат завжди велика і видають документи з небажанням. А в деяких випадках можуть зателефонувати батькам і повідомити, що у студента проблеми і він збирається оформити кредит. І цей факт не буде порушенням банківської таємниці, так як кредитний договір ще не укладено, а університет в принципі не є стороною угоди.

По-друге, жоден банк не видасть кредит студентам без підписання договору у відділенні. Слід обов'язково відвідати відділення банку, відповісти на питання співробітником і поставити підпис особисто.

Інтернет кредитування - просто, доступно, легко

Навіщо дізнаватися, які банки видають кредит студентам в Україні, якщо оформити позику без проблем можна через інтернет-сервіси, наприклад MyCredit.

Переваги сервісу:

  • Мінімальний вік позичальника - 18 років;
  • Гроші зараховуються на карту вже через 20 хвилин з моменту подачі заявки;
  • Без довідки з місця навчання, про зарахування стипендії, доходів;
  • Можливість оформити позику до 3000 гривень, до 35 днів;
  • Отримати кредит можна в будь-який час доби, навіть вночі;
  • У разі затримки стипендії, виплату по кредиту можна облямовані до 3-х днів.

Оформити кредит студентам в MyCredit - легко, а погашати позику - ще простіше. Можна вносити оплату за допомогою банківської карти через особистий кабінет, через термінали самообслуговування, каси банків України.

Кожен може дізнатися, які банки видають кредит студентам, але не кожен може отримати гарантію на схвалення заявки. На відміну від незручною і нелогічною системи банків, сервіс MyCredit дозволяє швидко, протягом 20 хвилин отримати кредит студентам в будь-який час доби, без зусиль, з мінімальною ймовірністю відмови. А головне, що вся інформація про клієнта охороняється і не підлягає поширенню третім особам.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи