Кредит без верифікації карти

kredit-bez-verifikacii

Прив'язка банківського рахунку при онлайн-кредитуванні — обов'язкова складова процесу, оскільки ця процедура допомагає убезпечити як кредитора, так і позичальника від ризиків та шахрайства. Але деякі українці шукають займ без верифікації карти, коли немає можливості зробити це, або просто-напросто захищають себе від потрапляння персональних даних у відкритий доступ.

У цій публікації розберемося докладніше, чи є шанс отримати займ без перевірки карти та визначимося з кредиторами, що його надають.

Що таке верифікація карти?

Верифікація банківської карти — це процедура підтвердження особи заявника та його платіжних даних. Верифікація підтверджує приналежність картки й визначає прямий канал для зарахування коштів.

Для здійснення цієї операції необхідно:

  • Ввести зовнішні дані з носія — номер карти, термін дії, тризначний код, вказаний на звороті.
  • Для підтвердження верифікації на рахунку блокується незначна сума (до однієї гривні), а позичальник повинен вказати це число в спеціальному вікні.
  • Заблокована сума повертається після отримання позитивної відповіді від системи.

Як бачите, процес простий, і навіть недосвідчений користувач легко впорається з завданням, дотримуючись інструкції. Також не варто переживати за нерозголошення персональних даних, оскільки компанії-кредитори зацікавлені зберігати безпеку інформації про клієнтів, щоб не зіпсувати корпоративну репутацію й не втратити довіру користувачів.

У яких організаціях дають кредит без перевірки карти?

На практиці онлайн позика на карту без підтвердження банківської карти неможливий з технічних причин, оскільки в такому разі підвищується ймовірність вчинення шахрайських дій. Оформити кредит онлайн без верифікації карти не вийде, тому слід розглянути інші варіанти:

  • Взяти позику без перевірки карти в стаціонарних мікрофінансових компаніях. Передбачено лише очне оформлення, кошти видаються готівкою.
  • Оформити кредит без підтвердження карти на інтернет-порталі з отриманням готівки у відділенні. Є деякі МФО, що працюють як в інтернет-просторі, так і в оффлайні. Однак варто пам'ятати, що потрібного офісу може не виявитися поруч або в межах міста. Особливо часто така проблема зустрічається в невеликих містечках й селищах.

Чому MyCredit?

Як вже говорилося вище, процес верифікації в нашій системі проходить швидко та легко, він гарантує безпеку обом сторонам договору й полегшує онлайн-кредитування, завдяки чому клієнт отримує кредит на зарплатну карту (студентську, пенсійну, кредитну), не виходячи з дому.

Сервіс MyCredit надає експрес-позики за 15 хвилин на банківський рахунок завдяки злагодженим технологічним процесам й цілодобовому режиму роботи команди. Ми дбайливо ставимося до збереження даних, тому використовуємо надійні протоколи, що підтверджується сертифікатами міжнародного зразку PCI DSS.

img
Дар'я Навроцька Керівник відділу Customer Care, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи