Кредит для мам в декреті (декретній відпустці) в Україні

credit-decret

На жіночих форумах новоспечені мами цікавляться: як отримати кредит в декретній відпустці Україна. Дійсно, тема є актуальною для даної категорії, адже більшість банків не поспішають позичати гроші в кредит для мам в декреті в Україні, адже вважають тих свідомо неблагонадійними клієнтами.

Ймовірно, це пов'язано з тим, що немає постійного заробітку, а розмір дитячих посібників і соціальних виплат не вважається досить підходящим для гарантування кредитоспроможності.

Отримати схвалення можна в разі:

  • Є власна нерухомість;
  • Є поручителі;
  • Офіційний стабільний прибуток, дивіденди, депозит.

Якщо нічого з перерахованого вище немає, то радимо пошукати альтернативні джерела кредитування, де можна брати кредит для жінок в декреті.

Де дають кредит мамам в декретній відпустці?

На практиці, можна взяти кредит в декретній відпустці в Україні:

  • У банківських структурах. Врахуйте, вам належить складне завдання: знайти, в якому банку можна взяти кредит, перебуваючи в декретній відпустці. Відомо, що Альфа-банк і Ощадний схвалюють при зазначених обставинах, але на короткий термін. Подальше завдання - вивчити пропозиції та знайти найбільш вигідні. Багато матерів змушені оформляти грошові позики на працюючих родичів.
  • В мікрофінансових організаціях. У МФО кредит мамам в декреті видають на самих звичайних умовах, не вимагаючи жодного документа згори. Оформити кредит для мами в декреті в подібних компаніях не складе труднощів.

Не варто забувати, що є ще третій спосіб - кредитна картка, в оформленні якої за законом відмовити не мають права. Інше питання - розмір кредитного ліміту (КЛ). Співробітники рекомендують спочатку звертатися за кредиткою в той банк, з яким раніше була співпраця. Це дозволить отримати нормальний КЛ, який у міру користування, буде збільшуватися.

Які умови кредитування матерів?

Зазвичай банківські кредити видаються на особливих правилах:

  • Мінімально допустима сума;
  • Обмежений термін кредитування;
  • Обов'язкові додаткові вимоги - особа-поручитель або документи на право власності для застави.

Це базовий набір, але найчастіше доведеться пред'явити довідку про поточні доходи та інші відомості. Безумовно, з таким підходом отримати потрібні гроші вийде не у всіх.

Більш демократичне ставлення до позичальників спостерігається у МФО, де онлайн кредит на картку узгодять за спрощеною схемою:

  • Швидко;
  • Без зайвої паперової тяганини;
  • Без заставного майна, гарантів-поручителів і страховок;
  • Без довідок і трудової книжки.

Очевидно, що оформити термінову позику на картку для мам в декретній відпустці простіше та швидше, ніж подавати запити в банки.

Mycredit допоможе з грошима в декреті

Сьогодні багато молодих матусь перебувають у скрутному фінансовому становищі, адже витрати на малюка часто перевищують щомісячні соцвиплати (ознайомтеся, скільки грошей потрібно на дитину).

У ситуації, коли різко закінчилися фінанси, найефективнішим і швидким рішенням буде взяти кредит онлайн, перебуваючи в декреті в Україні, за допомогою сервісу MyCredit, який відрізняється лояльними умовами для користувачів. У Майкредіт статистика прийнятих заявок - 9 із 10, що підтверджує високий ступінь довіри до клієнтів.

img
Ксенія Полторацька Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи